Odp: Nowe przejścia graniczne z Ukrainą w budowie
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
Czyżby?
Uważaj, bo stracisz tytuł Malkontenta Roku!
Poza tym, myślę, że Buba nie potrzebuje adwokata! Skumasz? Baj, baj...
Muszę Cię zmartwić rok 2009 rokiem był ostatnim rokiem z malkontentem,a co do baj baj to zostanę czy Ci sie to podoba czy nie ha ha ha
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
Rozumiem. Tak sobie po prostu rzucasz... wszyscy - nikt, już wiem z kogo bierzesz przykład...
Sorry, ale nie odpowiada mi taka wymiana zdań...
nie rzucałam ani wszyscy, ani nikt
nie wkręcisz mi tego Kochaniutki;-)))to było Twoje pokrętne rozumowanie.
Z kogo biorę przykład to jest jasne-z Janusza Korwin-Mikkego i Tobie też polecam!
To jest prawica, a nie ci socjaliści.
A z tego co Basia pisała o tych zdarzeniach to są z przeszłości.
Ja w każdym bądź razie żadnego syfu nie widziałam w Medyce.
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
pewnie dlatego trudno mi skumac bo przekraczalam ta granice przynajmniej piecdziesiat kilka razy i nigdy na ow syf nie trafilam... wiec albo cholerne mam szczescie albo mam inna definicje syfu ;)
faktycznie opowiesci basi o poprzewracanych kobietach czy ludziach rozgniecionych na barierce sa wstrzasajace- ale to chyba mieli po prostu okropnego pecha trafic na taka sytuacje....
OK. Ty nie trafiłaś, ja owszem (SYF RO-BI-LI NA-SI ZIOM-KO-WIE!!!)! Chyba nie uważasz, że jeżeli ty nie trafiłaś, to takie jaja się nie zdarzają?! Wysłuchaj też zdania innych!
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
OK. Ty nie trafiłaś, ja owszem (SYF RO-BI-LI NA-SI ZIOM-KO-WIE!!!)!
nie piszesz KTO, a więc wszyscy nasi ziomkowie?;-))))
No tak, to jest poważny argument za zniesieniem granic!!!
;-)
Wojtek, dobrze wiesz co ma, więc nie udawaj. nie będę nudził i tłumaczył tego co każde dziecko wie.
mam prośbę - odpowiedz konkretnie na moje pytanie, jak to czujesz
pytanie - JAKI SENS MA NAUKA HISTORII ? PO CO LUDZIE W OGÓLE ZAJMUJĄ SIĘ BADANIEM I ANALIZOWANIEM PRZESZŁOŚCI SKORO NIE MOŻNA JEJ JUŻ ZMIENIC ? wyłączam tu poszukiwaczy skarbów i prywatnych kolekcjonerów oraz muzea.
A dla rozluźnienia atmosfery
http://www.youtube.com/watch?v=Nwgt-HBLd5Q
Szwajcarski minister czytający jakiś tam akt prawny z magicznie zaczarowanej Unii;-))
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
Chyba nie uważasz, że jeżeli ty nie trafiłaś, to takie jaja się nie zdarzają?! !
wcale tak nie uwazam. Wierze ci na slowo ze cie tam cos niemilego spotkalo i masz zle wspomnienia...
jedynie uwazam za mocno przesadzone ze niektorzy za "syf" klasyfikuja sam fakt koniecznosci dluzszego stania w jednej kolejce z przemytnikami/jechania jednym troche rozkreconym pociagiem czy pokazania straznikowi zawartosci plecaka/bagaznika
Cytat:
Zamieszczone przez
skyrafal
Wojtek, dobrze wiesz co ma, więc nie udawaj. nie będę nudził i tłumaczył tego co każde dziecko wie.
mam prośbę - odpowiedz konkretnie na moje pytanie, jak to czujesz
pytanie - JAKI SENS MA NAUKA HISTORII ? PO CO LUDZIE W OGÓLE ZAJMUJĄ SIĘ BADANIEM I ANALIZOWANIEM PRZESZŁOŚCI SKORO NIE MOŻNA JEJ JUŻ ZMIENIC ? wyłączam tu poszukiwaczy skarbów i prywatnych kolekcjonerów oraz muzea.
Załóż nowy wątek, bo twój post się tu nie nadaje!
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
Załóż nowy wątek, bo twój post się tu nie nadaje!
Daj spokój jakby Twoje były na temat;-)
Jak to szło z tą drzazgą u bliźniego?;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Daj spokój jakby Twoje były na temat;-)
Jak to szło z tą drzazgą u bliźniego?;-)
ech...ile tematow sie tu juz przewinelo ;) ale prowokator z tego wtaka! niby tak niewinnie zaczal a tu prosze jakie gorace dyskusje ;)