Odp: galeria:KOLOROWE Bieszczady
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
nooo... i potem Mistrz Pierogowy uskrzydlony gdzieś ponad chmury się unosi. ;):-D Gdzie lepiłeś tak piękne pierogi Mistrzu? W jakim niebie?
hi,hi,hi
pierogi...,oj pierogi... do nich wrócimy,za chwil parę ,gdyż w ostatni łikend miałem sposobność i przyjemność degustować .
Pierogi własnoręcznie wylepione przez znakomite forumowiczki pod dachem Czarnej Repy...
A " ten" farsz czy też ciasto na kolorowych, to gdzieś w okolicach "jakieś 73 cm od Tarnicy...w skali 1:1.000.000"-0 ile pamiętam to ostatnie...ok.lotniska Kętrzyn w drodze do Stockholmu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
miałem okazję być troszkę ponad 4000mnpm. i zobaczyc inwersję ,troszke inną niż Bieszczadzka,więc dzielę się...
A gdzieżeś Ty bywał? :-) "Pożyczyłem" sobie fotkę inwersyjną na pulpit w pracy i wszyscy mnie pytają, skąd to, a ja jak ta tabaka... :oops:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
A gdzieżeś Ty bywał? :-)
hallo,
fotki przez szkiełko kokpitu...troszkę a'la krajobrazy Beksińskiego -to wynik grubości tworzywa i załamania fali na zadrapaniach itp.
a inwersja ,gdyż na 2 tys, było cieplej niż na powierzchni ziemi...a jedna z nich(fotka) wykonana nad głową asi 999,gdyż z nawigacji i pomiarów ,jakoś tak wynikało...
to może,tak dla odmiany fotka z pozycji dwunoga ziemskiego
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
...wykonana nad głową asi 999...
łoj...niiii...:-( chociaż podejrzewam, że to nad moją głową może być równie piękne...widziane tak w poziomie:grin:
2 załącznik(ów)
a oto moje ostatnie kolorowe bieszczady:
Załącznik 24005Załącznik 24006
hallo
Piotrze -widzę nowa lustrzanka zatemperowana...
poznawaj czeluście techniki i wieszaj,dowieszaj
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
piotrrz
To jeszcze stary sprzęt.
no...to ...zapodawaj nowości
1 załącznik(ów)
hallo,