Piskal, jako Powsimorda - Poeta Roku ma już pewne 5 l (pozwolę sobie zacytować siebie)
Generalnie,radzę się zbytnio nie podniecać. X KIMB uczcimy kolejno nalewką z owoców dzikiego bzu, dzikiej róży (z pewnymi dodatkami), cytrynówką ale także, z przeproszeniem, pieprzówką!Cytat:
Z mojej strony będzie coś ponad standard, bo to i poeta i młode piskle........., (nie wiem jeszcze co się tam poskłada i wyklaruje, w najgorszym razie będzie to, z przeproszeniem, pieprzówka)
Wymieniona tu pieprzówka-paprykówka (robocza nazwa "zajebiście mocna"), jest tej mocy że nawet ja się jej boje pić i w tej myśli postanowiłem ją zabrać na KIMB żeby toto na Barnabie przetestować,który jak wiadomo lubi mocne......... trunki itd! Mam nadzieję że będzie więcej chętnych.
Jak na razie 3kropek był najbliżej 5l, niestety Marcinowe cuda nad urną rzecz nieco zagmatwały. Cóż, mamy d......kracje, ja nie jestem przeciw, powiem nawet więcej, każdą woltę będę honorował szklanką pieprzówki (do wypicia na KIMB-ie),
Mam nadzieję że to zachęci wszystkich do głosowania, zmiany głosów et cetera.
.................................................. .....................................Pozdrawiam wszystkich + Pastor ręką własną