Ponieważ w najbliższą sobotę przyszło mi odwiedzić Stolicę zapytuję szanowne grono mieszkańców Warszawy oraz bliższej i dalszej okolicy czy byliby łaskawi w sobotę wieczorem zaopiekować się zagubionym prowincjuszem? Znaczy się mną :wink:
Wersja do druku
Ponieważ w najbliższą sobotę przyszło mi odwiedzić Stolicę zapytuję szanowne grono mieszkańców Warszawy oraz bliższej i dalszej okolicy czy byliby łaskawi w sobotę wieczorem zaopiekować się zagubionym prowincjuszem? Znaczy się mną :wink:
Jestem za zaopiekowaniem :)
Super :-) Nie potrafię jeszcze powiedzieć o której będę wolny, pewnie gdzieś w okolicach 19oo (plus minus jedna godzina). Jutro postaram się skonkretyzować zeznania.
Ja niestety w owym czasie udaję się zwizytować regiment łódzki, a więc do następnego...:)
No to - rozumiem - godz. 19. Ale gdzie? W Babuszce? Maciejko, azaliż nie proponowałaś ostatnio czegoś lepiej skomunikowanego? :-)
Z Babuszki do stacji metra Świętokrzyska jest max. 7 minut pieszo, dalej na Wilanowską jedziesz kolejne 7 minut. To jest ten najgorszy wariant :-D
Maciejka zdjęcia porób jak spotkanie wypali.