Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Maciejka zdjęcia porób jak spotkanie wypali.
Ach Hero! nawet nie wiesz, jak trudna a wręcz niemożliwa do spełnienia jest Twa prośba...
Spotkanie wypali, ale jak znam życie połowa uczestników schowa się pod stół na widok aparatu, a chyba nie chodzi Ci o fotki pielmieni czy pszenicznego...?;-) Zobaczymy co da się zrobić.
A jak sobie pomyślę, że mogłoby się tak trzech modów zejść w stolicy, ile spraw dałoby się wtedy ugadać:mrgreen:
Ale dwóch może da się łatwiej urobić...?;-)
Marcowy, czy dogadasz się z Babuszką? bo ja nie mam szczęścia w takich sprawach.
Mi się też niespecjalnie wiedzie - wszystkie trzy Babuszki na jutrzejszy wieczór mają komplety :| Szukam czegoś w okolicy.
Edit:
No to znalazłem. Może nie w okolicy, ale z klimatem i dojazdem :-D
Spotykamy się o 19.00 w Klubie Podróżnik na Żoliborzu, ul. Felińskiego 37, okolice stacji metra Plac Wilsona. Stolik na 6 osób, hasło "forum bieszczadzkie". Wyślę maila do wszystkich, których mam w bieszczadzkich kontaktach, ale i Wy poinformujcie, kogo tam chcecie :-)
Bartku czy na pewno masz Autobus kolo północy ??!!! ;)
Byłbym skłonny przypuszczać, że owszem.
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
Byłbym skłonny przypuszczać, że owszem.
Hallo Bartolomeo
:)
NIEZAPOMNIJ przywieźć świeżego smalcu i jajek...oczywiście ze stolicy.
;)
Zakładam, że masz zamiar podróżować z przewoźnikiem, dysponującym czerwonymi autobusami. Jeśli tak, to przy pętli przy metrze Wilanowska znajduje się lokal oferujący piwo. Czy coś jeszcze - nie wiem. Poznasz go po wyrastającym z dachu dorodnym drzewie. Tam możesz spędzić ostatnie chwile oczekiwania na autobus.
Uważaj jednak na tego przewoźnika, około drugiej w nocy brutalnie budzą i każą jeść np. lody :D.
@Pierogowy: i koniczyny dla królików też? :mrgreen:
@Hero: do Warszawy jadę z jedną firmą, wracam z drugą. Czerwoną. Już z nimi jeździłem i znam ten barbarzyński zwyczaj :wink: Zwiedziłem też okolice metra Wilanowska, strułem się tam kiełbaską i wyleczyłem piwem - dam radę!
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
No to znalazłem. Może nie w okolicy, ale z klimatem i dojazdem :-D
Marcowy znakomicie! Ciekawa jestem tego miejsca. Dzięki:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
Hallo Bartolomeo
:)
NIEZAPOMNIJ przywieźć świeżego smalcu i jajek...oczywiście ze stolicy.
;)
Iii tam...aktualnie w stolicy polecam bryndzę do nadzienia pierogowego (wersja z ziemniaczkami, szpinakiem lub kaszą) oraz bambosze zimowe na owczej wełnie;-)
Może i mi uda się zajrzeć.