No widzisz :)
Wersja do druku
No widzisz :)
ale możesz jej nie mieć. :D uważam, że lepiej czujesz się na forum poświęconym poezji i lepiej niech tak zostanie. :wink: Twoje wiersze podobają mi się, ale inne Twoje wypowiedzi nie. Już pisałeś, że się tym nie przejmujesz, więc nie musisz odpisywać. Ja z pewnością w tym miejscu kończę dyskusję na ten temat na forum. Jak masz ochotę to zapraszam na PWCytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Nie mam ochoty, przykro mi. Powodzenia
Zgodnie z tym, co zapowiedziałem, do tematu "grup wiekowych" nie wracam.
Z dalszej wymiany Waszych zdań zauważyłem, że Kriss przyswoił sobie nieco tego, co niegdyś na tym forum nazwałem "michalizmem". Ale co mnie to w końcu obchodzi ...
Mam za to inny pomysł i prośbę do Joorga. Takie ankiety anonimowe to fajna rzecz. Dają obraz naszej forumowej społeczności, nikogo przy tym indywidualnie nie rozszyfrowując (chyba że ktoś potem, w ferworze dyskusji, sam się rozszyfruje, jak np. ja :lol: ).
Joorg, wstaw nowe wątki tematyczne z nowymi ankietami tego typu. Np.
Wykształcenie, zarówno poziom, jak i profil.
Miejsce zamieszkania (duże, średnie, małe miasto, wieś).
Stan cywilny. Czy się ma dzieci i ile.
Czy i na kogo się ostatnio głosowało w wyborach parlamentarnych i prezydenckich (w 1 i 2 turze).
Itp., itd.
A ja ze swojej strony obiecuję, że nic nie pisnę nt. konstrukcji takiej ankiety, nawet gdby mi się znów nie spodobała.
Witaj zacny SB :) Michalizm nie był wcale taki zły, tylko nie do wszystkich docierał. Tak to juz nie raz na tym forum bywało, że dokopywali sobie różni i różnie (fakt - Ty zawsze byłeś Mister elegantiarum, to przyznaje otwarcie), wyciągając nawet sprawy, które nie powinny na forum publicznym mieć miejsca. A jak Michał miał odwagę nazwać rzeczy po imieniu i dosadnie, tam , gdzie ta dosadność była potrzebna, to stał sie bebe. To proponuję jeszcze jeden temat do ankiety - np. numer buta. Ale będzie sensacja, jak się okaże, że ponad 50% nóżek mieści się w przedziale 42 - 45. Pozdrawiam serdecznie
Ankieta joorga miała na celu zachęcenie do dyskusji i to mu się udało, tylko chyba nie przypuszczał, że pójdzie, aż tak daleko :twisted:
Ale następne ankiety typu: ile kto ma dzieci, wykształcenie i stan cywilny to mi się raczej kojarzy z "Klubem samotnych serc", a to chyba nie to forum :lol:
Ankieterzy wszystkich specjalności łączcie się, pozdrawiam :mrgreen:
Gdyby nie to,że lubię imię Krzysztof ( :wink: ),pewnie nawet nie pofatygowałabym się,żeby w ogóle zareagować na ostatnie wydarzenia w ankiecie.Otóż drogi Krzysztofie:jakbyś nie zauważył nie najwazniejsze były w niej liczby lecz miła rozmowa i lepsze poznanie sie.Miłą rozmowę skądinąd przerwało nam Twoje wejście i Twoje ironiczne uwagi.A pomyśleć,że kiedyś lubilam czytać Twoje wiersze..
Aha.No i skoro temat Cie tak bardzo śmieszy to po co go jeszcze odwiedzasz?..
Pozdrawiam wszytskich Krzysiów :wink:
I już nie lubisz? :) A co do tych butów, to ja całkiem poważnie, temat wcale nie gorszy od kijków teleskopowych, o których rozmawiano przez pól roku. Słonka PS - własnie dlatego zagladam, ze temat mnie śmieszy :)
To ustalmy,że Prześmiewcom wstęp nie jest wzbroniony,ale niech nie obrażają innych i nie ironizują.Niech sie tylko śmieją-ale tak do ludzi a nie z nich..
Ps.Pisz dalej-ciągle jeszcze tam zaglądam.
Czy aby nie przesadzacie z dokopywaniem leżącemu, wprawdzie z punktu widzenia nauczycielskiego nie podoba mi się słowo "pojebało", ale kriss wyraził swoja opinię, a wam od razu przestała się podobać jego poezja, czy poezja może przestać się podobać dlatego, że nie spodobała nam się czyjaś wypowiedź? Ja jeśli coś czytam to nie sprawdzam najpierw czy człowiek, który to napisał jest szanowanym obywatelem, czy nie. Dlaczego tak napisał? Nie wiem i wcale mnie to nie obchodzi, ale w jednym miał racje, jeśli na tym forum, ktoś napisze coś, co nie jest zgodne z ogólnie przyjętymi normami to jest przekreślony.
Pozdrawiam wszystkich przekreślonych :|