Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Piskal jak widzę na warcie, wiec słuchaj ja zasięgnęłam opinii w sprawie trunków. Marek twierdzi ze nie powinno być użyte słowo gorzałka, a wino ;] ale to i tak kwestia gustu. po rozprawiać możemy o tym przy okazji. postaram się by nasz gość M. także był. a ponieważ jest to ostatnie spotkanie przed świętami, czy jakieś specjalne atrakcje sa przewidywane, albo szanowni może ma ktoś jakiś pomysł?
Słuchaj zrzeszona- myślisz ze można tak nazwac kogoś kto jest tu troche atrapą jeżeli chodzi o turystę górskiego?
;]
Cytat:
Zamieszczone przez
Fioletowa Woda
Piskal jak widzę na warcie, wiec słuchaj ja zasięgnęłam opinii w sprawie trunków. Marek twierdzi ze nie powinno być użyte słowo gorzałka, a wino ;] ale to i tak kwestia gustu. po rozprawiać możemy o tym przy okazji. postaram się by nasz gość M. także był. a ponieważ jest to ostatnie spotkanie przed świętami, czy jakieś specjalne atrakcje sa przewidywane, albo szanowni może ma ktoś jakiś pomysł?
Słuchaj zrzeszona- myślisz ze można tak nazwac kogoś kto jest tu troche atrapą jeżeli chodzi o turystę górskiego?
;]
Ad 1.Jest to forum bieszczadzkie, więc zdecydowanie gorzałka, bo wino, to może być wino Niedźwiedź, ale może to dla Ciebie być porównanie niezbyt przychylne.Wino raczej z niskiej półki.
Ad 2.Nie wiem, czy będą szczególne atrakcja, pewnie śpiewy, może projekcje, jesli Michał, syn WUKI, będzie mógł wreszcie dołączyć. No i nasze, mam na myśli nas wszystkich, znamienite towarzystwo.
Ad3. Na razie. W maju wszyscy jedziemy w Bieszczady. Potraktuj to jako polecenie służbowe!
Ja myśle że Marek myślał o innym, ale ok nie ma tematu
;]
teraz uciekam ale tez pomyśle moze nad atrakcja jakąś ;]
Maj mówisz... już sie boje, ale biorę pod uwagę...
buźka
A może Fioletowa Woda braciszku Piskal to po prostu Denaturata - Siostra Denaturata :-)
Ze Zgromadzenia Sióstr od Aniołów Bieszczadzkich.
Ewentualnie Sióstr do Upadłych Aniołów.
No piękna widze rozwineła sie debata... Sistra Denaturata, pięknie! prędzęj ta od Upadłych Aniołów...;] niefortunna więc ta nazwa... ale łatwa do zapamietania ;D
witanko niestety z przykrością zawiadamiam iż mnie nie będzie 22go na spotkaniu no chyba że będzie kataklizm na drogach gdyż jadę wcześniej do rodziców na święta i chcę odwiedzić Bieszczady a więc po powrocie mogę jakieś fotki zaprezentować
To żałuj, bo właśnie siedząc w MIRze szykuję niespodziankę muzyczną :>
no tak zawsze wtedy jak mnie nie ma ale cóż siły wyższe ale za to będę w Bieszczadach :-)
A cio to będzie za niespodzianka ? 8-) a uchyl rąbka tajemnicy...
koniecznie w każdym razie musi się znaleźć aparat fotograficzny miedzy ludźmi...