Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Andrzeju a TY???:mrgreen::mrgreen:
Prawdę mówiąc wolę Ustrzyki. Zmieniłem głos na Muczne ze względów taktycznych.
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
hahahaha na Bystre???no w sumie na Tarnawę też głosowano to i Ty możesz na Bystre :-P
A co wódeczka kusi?;-))
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Prawdę mówiąc wolę Ustrzyki. Zmieniłem głos na Muczne ze względów taktycznych.
No właśnie, UG mają zbyt negatywny PR (takie teraz modne słowo) więc nie wygrają w 2 turze. Mi serce też mówi UG, ale rozum co innego
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
hahahaha na Bystre???no w sumie na Tarnawę też głosowano to i Ty możesz na Bystre :-P
A co wódeczka kusi?;-))
A oferował ktoś gorzałkę za Bystre?
Na brak wódki nie narzekam, mam tyle ile organizm potrzebuje, a SB, choćby 5 kontenerów przywiózł, z przyjemnością postawię od siebie8-):wink:
O innych powodach mych rozterek pisałem...
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
A oferował ktoś gorzałkę za Bystre?
...
nie ale to pewnie dlatego,że bystre nie bierze udziału w castingu :lol:
a to o wódeczce to do Krywego się odnosiło;-)
No ale Krywe wcale nie musi być tym moim dylematem;)
Nad Sanem, w zasięgu mojego roweru i po-imprezowej kondycji jest jeszcze inna lokalizacja;)
Czyli Sękowiec, a więc to jest to co mówię, że tylko ta lokalizacja ma szansę zawalczyć z Mucznem...i wygrać.
To Ty tak twierdzisz...ja swego głosu jeszcze nie oddałem...
Pozdrawiam:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Orsini, idę "na maxa".
I mam do Ciebie prośbę. Ww. towar dostarczę Wojtkowi1121, aby go dowiózł swoim samochodem pancernym do samego Krywego. Przypilnuj Go oraz Andrzeja627 (z którymi będziesz jechała), aby go po drodze "nie uszczuplili", czyli nie zaczęli spożywać.
A jak nie, to będziemy te flaszki targać z Piskalem na grzbiecie przez Hulskie i Ryli.
Oczywiście, że pomogę Ci targać flaszki(te, które nam się szczęśliwie ostaną) z SĘKOWCA (który wygra!), gdy wszyscy razem pójdziemy na spacer na Krywe.
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
..... z SĘKOWCA (który wygra!), gdy wszyscy razem pójdziemy na spacer na Krywe.
Nareszcie rozmowa schodzi na właściwe tory, nie gdzie spać, czy do stołu zasiąść, ale co po przyjeździe z czasem zrobić;)
Pozdrawiam:)
ja pójdę z Wędrowcem na robale o 4 rano :-)