o szit Iras ma 4rkę czy 5tkę nawet!!!:shock: :mrgreen::mrgreen:
Wersja do druku
o szit Iras ma 4rkę czy 5tkę nawet!!!:shock: :mrgreen::mrgreen:
Z przyczyn niezależnych stoi pod znakiem zapytania mój udział w piątkowym wyjeździe na Pikuj.
Sprawa wyjaśni się na 100% gdzieś pod koniec marca, może w pierwszej połowie kwietnia.
Tak sobie pomyślałem, że nie fair byłoby blokowanie miejsca do ostatniej chwili w sytuacji, gdy mało prawdopodobne jest, bym mógł w piątek gdziekolwiek ruszyć.
Być może są osoby, które moją rezerwację na tylnej wersalce samochodu Irka, tudzież spanie pod nim (tym samochodem oczywiście) wykorzystać może na 100%.
Gdyby tak się szczęśliwie jednak złożyło, że piątek mam do dyspozycji, jakoś dam sobie radę, podczepię sie pod kogoś albo w ostateczności przyjemność pasażerowania w hummerze zamienię na przyjemność powożenia własnego klekota.
Przepraszam za zamęt, w dużej mierze, to ode mnie niezależne.
Pozdrawiam:)
Nieniejszym bardzo proszę o nie branie pod uwagę mojego wozu w wyprawie na Pikuj.Piszę to nie ze względu na to, że nie mamy zamiaru pojechać ,tylko dlatego że skład maniowozu jest pełny(5 osób) i nie jesteśmy w stanie nikogo więcej zabrać
Dzień dobry,
Z powodów zawodowych jestem zmuszony wycofać się z uczestnictwa w pikujowej wycieczce:(
Pozdrawiam:)
No dobra: to kto w końcu jedzie?
ja :mrgreen:
przecież na drugim forumie jest pełna lista.
Naprawdę?
i jest na niej np Derty, który chyba raczej nie jedzie, a nie pisze tam.
Więc ma szansę się zdeklarować jak i inni-nie każdy jest zalogowany i tu i tam...chyba :mrgreen:
Myślę, że już czas planować kto i z kim konkretnie, i o której, bo to raptem za miesiąc
Zajrzałam na drugie forum i przeklejam post Irka:
Przyznam ze dla mnie to fatalnie.Cytat:
A ja mam bardzo złe wieści, wybrałem się dzisiaj na Ukrainę zatankować auto i zrobić małe zakupy kolejki prawie nie było ale Ukraincy mnie cofneli z powrotem. Mam częściowo oderwane zdjęcie w paszporcie i z takim mnie nie wpuścili, muszę wymienić paszport. Więc z przyczyn niezależnych odemnie muszę się wycofać z Pikuja. Ale mam nadzieję, że w takiej sytuacji Wojtek może zdecyduje się jechać swoim i zabrać część osób ? Dobrze, że chociaż Rumunia jest w UE i wystarczy dowód osobisty bo bym miał z głowy dwa wyjazdy za jednym zamachem. http://bieszczadzkieforum.pl/images/...s/icon_cry.gif
Wyjazd na Pikuj jest dla mnie najważniejszym wydarzeniem KIMB-u, a miałam jechać właśnie z Irkiem.
I co zrobić w tej sytuacji ?
Bardzo mi na tym wyjeździe zależało.
Pozdrowienia
Basia
dla mnie fatalne są następstwa tego...
:sad::sad: a tak się cieszyłam