Odp: Subiektywna fotorelacja
Mądra księga mówi, że to "stare, nieczytelne napisy" a Ty chcesz, żebym ja to odczytał? :wink: Ale dobra, czego się nie robi dla for(um)owiczów: duże litery układają się w coś, co przypomina wyraz "OSTRE", coś jeszcze jest pod spodem w żadne litery mi się to nie układało.
Cytat:
Zamieszczone przez
majka777
znowu zapomniałeś napisać, gdzie tak sobie łaziłeś
Bo w tych zdjęciach nie jest ważne "gdzie?" tylko "kiedy?", a tego napisać nie zapomniałem :wink:
PS. To Otryt.
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Bo w tych zdjęciach nie jest ważne "gdzie?" tylko "kiedy?"
OK, zmieniam nastawienie. :)
zawsze mnie śmieszyło że jak w końcu oficjalne przewodniki odkryły tą skałę to pisano o "nieczytelnych" napisach :) a przecież tam bukwami wiekszymi od dłoni wyryćkano OSTRE:)))
(próżność i próżniactwo to zupełnie inne cechy) !
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
OSTRE
Należy zauważyć, że literka T ma w tym napisie daszek niesymetryczny (zbyt krótki z lewej strony). Nie dziwią więc problemy z odczytaniem tego tekstu :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Hurra, jest jeszcze dla mnie jakaś nadzieja!
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Czyż listopad nie może być piękny?
jak najbardziej subiektywnie odpowiem - NIE!:cry:
nawet Bartkowe fotki mnie nie przekonują, ze jest inaczej:-? poczekam na relację z grudniowych wypraw...
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
nie śmiałabym Bartka nazwać prózniakiem:razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Czyż listopad nie może być piękny?
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
jak najbardziej subiektywnie odpowiem - NIE!
Wszystko zależy od tego, czego się w Bieszczadach szuka. Ja lubię listopad bo listopadowy spokój, cisza i listopadowe błoto :wink: są jedyne w swoim rodzaju. Oczywiście spokój, ciszę i błoto można złapać w górach także wiosną, latem i zimą, ale te listopadowe chodzą razem i doskonale się uzupełniają.
W zasadzie ja lubię każdą porę roku i każdy miesiąc w Bieszczadach. I zawsze się cieszę na te nadchodzące pory roku i miesiące :-)
Ja nie lubię listopada nie tylko w Bieszczadach ale generalnie. Tylko w listopadzie w powietrzu wisi taka totalna beznadzieja zamierajacej przyrody. Nie ma już tej wrześniowej i październikowej miękkości powietrza ani jeszcze tej grudniowej ostrości. Nawet jeśli świeci słońce to też tak jakoś jakby za chilę miało zgasnąć całkiem.
No nie lubię listopada i już.
Na szczęście niedługo się kończy...:razz:
Ale Tobie życzę samych pięknych wrażeń z listopadowych wędrowek.:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Ale Tobie życzę samych pięknych wrażeń z listopadowych wędrowek.:-P
Jak tylko się uda to najbliższe piękne wrażenia będę miał już w najbliższą sobotę :-)