-
Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
Dnia 11 listopada (piątek) wybieram się z dziewczyną w Bieszczady - Ustrzyki górne. Wyjeżdżamy ok 6-7 z okolicy Lublina. Przewidywana trasa to przez Przemyśl i zajazd nad Solinę na przerwę itp Powrót w niedzielę w godz popołudniowych. Ilość wolnych miejsc max 5 (ale wtedy ograniczone bagaże) ;]
Tel: 725636344 Adrian
E-Mail: adikson92@wp.pl
dzwonić najlepiej w godzinach wieczorowych ew. pisać smsa.
-
wraca ktoś z Bieszczadu do Warszawy jutro_ 13 XI 2011?? Stanuję w smolniku, chętnie się przyłączę i wesprę zaskórniakiem na paliwo,
pozdrawiam, Kasia
-
Wracam do Warszawy w poniedziałek rano mogę zabrać kogoś bezinteresownie. Start z okolic Baligrodu.
-
jade w Bieszczad( 9/12/2011)-mam wolne miejsca
zainteresowanych zapraszam na maila:
yamat@poczta.onet.pl
-
Odp: jade w Bieszczad( 9/12/2011)-mam wolne miejsca
Podaj. chociaż miejsce startu
-
jadę jutro, mam wolne miejsca..ktoś reflektuje ( z udziałem w paliwku) ?
ja wracam w poniedziałek do Wawy-zainteresowana?
start z Wawy.
-
26.12.-wyjazd z Pruszkowa około 21 punkt docelowy Wetlina mogę zabrać 1 lub dwie osoby jeśli z mniejszym bagażem kontakt priv lub mail diabel-1410@o2.pl
-
Będę jechał na Sylwestra i wracała zaraz po. Prawdopodobny wyjazd trochę wcześniej (środa, czwartek), ale tu brak pewności. Kontakt PW lub GG.
Dwa, w porywach trzy miejsca.
-
czy ktoś jedzie 27.12 ? Szukamy 2 miejsc do Ustrzyk Górnych lub Wetliny (a najlepiej na Przełęcz Wyżniańską:) ). Możemy wsiąść w Lublinie lub Kraśniku (na trasie Lublin-Rzeszów). Będziemy mieć ze sobą po jednym dużym plecaku.
-
wybiera się ktoś 28.12 w bieszczady przez kielce?? chętnie się przyłączę
Radosnych Świąt życzę, Kasia ;)
-
Prawdopodobnie pojadę mieszkam koło Kielc
Napisz lub zadzwoń 515-660-220
Michał
-
A może ktoś planuje wyjazd "gdzieś" w Bieszczady na następny weekend (6-8.01) z okolic Warszawy i ma przypadkiem dwa wolne miejsca? ;)
-
Witam, chce sie dzisiaj wybrac w Bieszczady z okolic Siedlec, samochodem.
Jezeli ktos chce sie przylaczyc, prosze o info.
:-)
-
Witaj. Mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę z tego, że mocno sypie. W Bieszczadach i na Podkarpaciu są kiepskie warunki do jazdy. Miejscami w lasach śniegu po ja...:smile:
-
Cześć,
27/01 rano jadę z Warszawy w Bieszczady, konkretnie Cisna i Zatwarnica. Mam 2 wolne miejsca, zapraszam jeśli ktoś się chce dołączyć. Zrzuta na benzynę.
G
-
Hej!
Jutro jadę w Bieszczady, w okolice Lutowisk. Ruszam ok 13-14 jeżeli ktoś ma ochotę się zabrać to dzwońcie
510545066
-
To jak? Chce się ktoś zabrać za jakieś 2-3 godziny?
-
17.02 jak ktoś ma ochotę znaleźć się w bieszczadach to mamy 2 wolne miejsca.
-
Witam. Jutro jadę w Biesy wcześnie rano z Rzeszowa, mogę kogoś zabrać.
-
ktoś może wybiera się w Bieszczady w piątek 15.03?? chętnie się przyłączę, jestem z kielc.
Pozdrawiam
-
W poniedziałek po południu ruszam z Warszawy.
Mogę zabrać do Cisnej.
mikigl@tlen.pl
-
Przepraszam za pomyłkę; wyjazd dzisiaj około 20:00.
-
Czy jedzie ktoś w Bieszczady w najbliższą środę, ewentualnie czwartek? Chętnie się zabiorę z Warszawy bądź okolic.
k.kaniews@gmail.com
-
Również poszukuję transportu w Biesy na środę (28.03), ewentualnie wtorek ok południa. Jestem z Lublina
Pozdrawiam:)
-
A może jedzie ktoś w przyszłą środę lub czwartek (28,29.03) w Bieszczady? Jestem z Warszawy.
jan.jakub1@interia.pl
-
poszukuję transportu w poniedziałek 2kwietnia- z Bieszczadów do Kielc lub w okolice. pozdrawiam
-
Wyjeżdżamy z Hero w piątek 18 maja ok. 5-6 rano z Warszawy do Tarnawy, w autku mamy wolne 2 męskie albo 3 damskie miejsca ;) Możemy lekko zmodyfikować czas i trasę, jeśli to komuś pomoże.
-
Jedźcie przez Olsztyn?;-)taka mała modyfikacja trasy;-)))
-
Ciśnie mi się na usta stwierdzenie z kobietą i mapą w rolach głównych, ale się powstrzymam ;) :P
Wolne miejsce zostało już jedno!
-
Będę miał jedno miejsce na trasie Lublin - Wetlina (może być przez Rzeszów ale i może przez Biłgoraj, Przemyśl) 27 kwietnia (piątek). Wyjazd z Lublina ok. 15.oo
-
Odp: KIMB 2012 - organizacja
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszek
5. Zbyszek
Ach już się cieszę :-D
A czy nie miałbyś ochoty zmienić trasy i pojechać na skróty przez Biłgoraj (a mnie zabrać w Jarosławiu)? Droga niewiele dłuższa, ale za to jaka ciekawa :)
-
sekcja warszawska kiedy wraca do domu?;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
A czy nie miałbyś ochoty zmienić trasy i pojechać na skróty przez Biłgoraj (a mnie zabrać w Jarosławiu)? Droga niewiele dłuższa, ale za to jaka ciekawa :)
Z ogromną przyjemnością !
Często jeżdżę trasą nadgraniczną więc będzie to przyjemne z pożytecznym :-D
-
czy ktoś jedzie jutro (poniedziałek 09.04) w Bieszczady z okolic Lublina? Tel. kontaktowy: 506 073 604 Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
sekcja warszawska kiedy wraca do domu?;-)
W niedzielę po śniadaniu, pewnie późnym :-)
-
Oj to mało konkretna informacja, a może inaczej: na maksymalnie którą chcecie wrócić;-)
-
czy na weekendzie majowym (1-4 maja) wybiera się ktoś w okolice bieszczadzkiego worka? - szukam transportu ze Stuposian lub z Mucznego do parkingu w Bukowcu (a jak się da to i z powrotem) - może ktoś dysponuje wolnym miejscem w samochodzie?
pozdrawiam
-
szukam transportu w dniach 22-27 kwietnia w Bieszczady, z Kielc, ale zawsze mogę do 200km podjechać. Niestety straszliwie słaby dojazd ze Szkielecczyzny. Pozdrawiam!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kasia laszlowa
szukam transportu w dniach 22-27 kwietnia w Bieszczady, z Kielc, ale zawsze mogę do 200km podjechać. Niestety straszliwie słaby dojazd ze Szkielecczyzny. Pozdrawiam!
Powtarzam swoje sprzed dwóch tygodni: Będę miał jedno miejsce na trasie Lublin - Wetlina (może być przez Rzeszów ale i może przez Biłgoraj, Przemyśl) . Wyjazd z Lublina ok. 15.oo - 27 kwietnia (piątek). Pozdrawiam
-
Czy ktoś wybiera się samochodem z Łodzi w Bieszczady 28 kwietnia (sobota) :) ???
Witam Wszystkich :))))
W sobotę 28 kwietnia potrzebuję dostać się w miarę sprawnie w Bieszczady (gm. Lutowiska). Może znalazłby się ktoś kto planuje wyjazd samochodem z Łodzi lub okolic w tym konkretnym dniu (najlepiej rano) . Chętnie przyłączę się do opłaty za paliwo. Czekam na informacje i pozdrawiam :))) ps. pieśni ludowe w pakiecie :DDD
Klaudia