Ooo Julia;-))))
Wersja do druku
Ooo Julia;-))))
Patrząc na avatar jakbym kojarzył...hymm...
Ach tak, stał przed wejściem do ZpC!
Witaj na forumie i czuj się z nami tutaj tak jak w realu...
Pozdrawiam
Witaj. Z makiem czy solą ?:-D
Miasto"Potworzysko
"Julija nie kryj się, możesz być tylko z Warszawy.
Hej witamy Ciebie!!
Howgh! Jakiś czas mnie tu nie było więc witam was gorąco ;)
Ano witaj:)
Witam!:grin:
A tak przy okazji...
Córka Browara, Browar, Mamcia DwaChmiele...
Macie jakieś udziały w kampanii piwnej?:roll:
Pozdrawiam,
maciejka, chociaż może się przemianuję...? tak dla równowagi na piwo-nie ;)
Ps. I jeszcze awatara muszę sobie zmienić, bo mam już dość tej kłody u nogi!
Cześć.
W tym roku wybieram się po raz pierwszy w życiu w Bieszczady (ale nie pierwszy raz w góry w ogóle), także trochę się tu rozejrzę, a po powrocie postaram się zdać relację z wyprawy. Chociaż w gronie tak doświadczonych Bieszczadami osób rzeczą niezręczną jest się dzielić swoimi spostrzeżeniami... W każdym razie witam i wszystkim wybierającym się na szlaki życzę powodzenia!
Yo! :-)
mpap napisał :
Hhhhhm ! Witamy na forumie, na którym każdy robi to co umie.Cytat:
Chociaż w gronie tak doświadczonych Bieszczadami osób rzeczą niezręczną jest się dzielić swoimi spostrzeżeniami...
o jakich niezręcznościach piszesz ? nie rozumiem.
Wydawało mi się ,że to jest forum otwarte , a tu dowiaduję się że tylko dla doświadczonych ?
Przestań ;) Wiesz jak fajnie się czyta relacje jak się samemu nie można wyrwać :-)
Ach, to ja się jeszcze tutaj przywitam, jako żem jeszcze (prawie) całkowicie nowa :). Witajcie!: )
hej hej :wink:
Witam wszystkich forumowiczów!
Witojcie Kumie na Forumie !
a tak z ciekawości : byłeś już w Bieszczadach ?
Świeżak ze mnie. W Bieszczadach jestem pierwszy raz.
Witaj i mam nadzieje, że nie ostatni?!
Pewnie, że nie ostatni. Pięknie tu!
Hej!
Bieszczady to spora część mojego życia. Każde wakacje między 7 a 17 rokiem życia, SBN Tworylne, rodzice prowadzący przez chwilę Rawki, mama bazę w Wetlinie, ba... nawet patent żeglarski zrobiony na Solinie, a nie na Mazurach.
Może ktoś z Was kiedyś minął mnie na szlaku, z rodzicami, a z nami "czipsy" czyli dwie rude spanielki i czarną sznaucerkę... wiele lat temu.
Bieszczady to wspomnienie najpiękniejszych dni, dlatego od lat tam nie jeżdżę - nie chcę patrzeć jak się zmieniają... chętnie z Wami pogadam i powtrącam swoje trzy grosze ;)
Pozdrawiam,
Kasia
Witaj ! ...
być może ja cię mijałem...kupę czasu spędziłem na Tworylnym i okolicach...Warto się wybrać i skonfrontować wspomnienia. Jeszcze jest kilka fajnych miejsc !
Pozdrawiam ! ;)
Dogrzebałam się do przecudnych zdjęć z któregoś zwijania bazy - uh, pomyśleć, jak się ekipa dobrze bawiła, wcale nie na trzeźwo. Na Tworylnem nauczyłam się jeździć konno - pod obecność Iglopolu. Ha, nawet zaliczyliśmy kawałek Rainbow (choć poważnie się zastanawiam, jakim cudem moi rodzice pozwolili nam do nich chodzić - ja bym pewnie moich dzieci nie puściła;) ). Może uda mi się coś wrzucić na forum, jak opanuję technikę.
OK. zapewne dla wielu z nas , to będzie fajna dokumentacja :-P
Bry:) judzi jestem, dla rodziców Marcin:) w Bieszczadach bywałem i teraz częściej bywać zamierzam:) zobaczymy, co wyjdzie z planami;)
Witaj ;) Z planami wychodzi jak zawsze dlatego najlepszym planem jest brak planu. Na Bieszczady uważaj - zasysają :) To nie my je wybieramy lecz one nas. Ale filozofią pojechałam.
Witam wszystkich,
Rezyduję tutaj już od jakiegoś czasu, ale do tej pory byłem tylko czytelnikiem. Za pisanie się nie brałem z racji małego stażu bieszczadzkiego, ale mam nadzieję, że się to zmieni :)
Witam, witam i pozdrawiam. Każdy tutaj kiedyś miał mały staż bieszczadzki:razz:
Witam wszystkich! Obiecałam, że się zapiszę i oto jestem. Do zobaczenia w Bieszczadach! Edzia od skrzypiec :)
Witajcie oboje!
Pozdrawiam
No i Hero namówił mnie do zarejestrowania się na forum... Choć długo nie musiał namawiać ;)
Witam i... do zobaczenia w Bieszczadach :))) Gdybym miała bliżej, to bywałabym tam w każdy weekend... ;)
Witam kolejną Pyrkę.... :-) na forum
Pozdrawiam
Witam Was wszystkich :) kocham calutkim serduchem Bieszczady i jeżdżę tam kiedy tylko nadarza się okazja :) zaglądam tu ostatnio dość regularnie - koleżanka z pracy nazywa to nawet uzależnieniem ha ha ha ale cóż, trzeba jakoś dotrwać do kolejnego wyjazdu :) Pozdrawiam serdecznie!
Witamy zatem Kolejną, pozytywnie Zakręconą Bieszczadem....
Witam wszystkich Bieszczadników i pozdrawiam ze Szczecina :) do zobaczenia na szlaku!!!