Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Chyba tak .. To Wy jesteście na zał. zdjęciach ,... przyjemnie jest chodzić w takiej dużej grupie jak się Wszyscy znają, wiem coś o tym:grin:
ps. Misieg , o które byliście w Mucznem ?
Ja byłem coś koło 16, reszta ok 17 - trasa dobra, już przedeptana przez naszą grupę, można śmiało iść :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
....
a widziałeś jak Ci machałem na pozdrowienie ?
Widziałem , dzięki ..tu jest Połonina Równa z wczoraj ... gdzieś tam jesteś?
Wczoraj pożegnałem się z zimą po raz trzeci. Tak jak ją lubię to wolałbym już zdecydowanie wiosnę ;)
http://www.bmiller.pl/forum/2009/forum1.jpg
4 załącznik(ów)
Ale już mało śniegu. W Beskidach znacznie ale znacznie więcej.
A dostałam SMS że w górach Polana (dużo bardziej na południe od nas, w okolicach Zwolenia na Słowacji) na wysokości ok 1000 m leży jeszcze ok. metr śniegu.
Dziwna ta zima.
Pozdrowienia
Basia
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Ale już mało śniegu. W Beskidach znacznie ale znacznie więcej...(dużo bardziej na południe od nas, w okolicach Zwolenia na Słowacji) na wysokości ok 1000 m leży jeszcze ok. metr śniegu..Basia
Byłem zdziwiony , że tak szybko tyle śniegu zniknęło.Jeszcze w niedziele przed ,było go dużo ..dużo wiecej ,a 15.03 na Tarnicy było ok. 1,5 m na północnych stokach.
Też zauważam ostatnimi zimami ,że w Beskidach wcześniej jest więcej śniegu i póżniej topnieje niż w Bieszczadach.Tak już jest w przyrodzie, i było od dawna, tylko nam się zdaje:-D, że coś się zmienia w istotny sposób w przeciagu kilku ostatnich lat .
Basia dobrze mówisz w Małym,Makowskim i Żywieckim śniegu nadal dużo(szczególnie w tym ostatnim)a w Bieszczadzie już prawie wiosna(przynajmniej na fotach machoneya).
Cytat:
Zamieszczone przez
robines
.. dobrze mówisz w Małym,Makowskim i Żywieckim .... w Bieszczadzie już prawie wiosna.....
Robines! dobrze piszesz, ale błagam Cię nie pisz w "Bszcz...dzie ":shock:, tylko w Bieszczadach, proszę...
Takie pisanie wcale nie przynosi:smile:piszącym "plusów".;)..wręcz odwrotnie.
ps. ale "swój" Beskid nazywasz poprawnie ,co ?
Się czepiasz joorg :shock: ;)
Pozdrawiam