Wchodzę w ten browar :)
Wersja do druku
Wchodzę w ten browar :)
Wychodzi- że my też już będziemy w Wawie :) Wstępnie się piszemy
Bob- jak już ustalicie datę, to proszę przyślij mi sms (wracamy 13-a w sumie 16-bo jeszcze zahaczamy o Lublin :) i możliwe, że tu nie zajrzę:( )
Witam po raz kolejny. Biorąc pod uwagę deklaracje Kahy -wydaje się że spotkanie przy piwie mogłoby odbyć się 17-ego (pewnie 16-ego, po powrocie, musi odpocząć po urlopie). Jakby ktoś miejscowy zaproponował jeszcze lokal? Ponieważ nie wiem jeszcze gdzie się zakwateruję w Warszawie , dostosuję się do propozycji
Bob
Może miejsce gdzie poprzednio się spotkaliśmy.
Czyli Klub Podróżnika?
Bob
Klub Podróżnika mieści się na ul. Felińskiego 37 (niedaleko Placu Wilsona) tu więcej info: http://www.warszawa.klubpodroznik.pl/
Do zobaczenia! :smile:
Kaha- proponowalem 17 września bo myslalem ze wcześniej nie będzie Was. Ale jeśli chodzi o mnie mogłoby być 16.09. W tej sytuacji dzień spotkania piwnego pozostaje dalej otwarty. A jaki dzień reszcie bardziej pasuje?
Bob
Witam Warszawiaków. Po konsultacji z Kahą, której poniedziałek bardziej odpowiada, przyjmujemy, że spotkanie przy piwie odbędzie się 16 września, w Klubie Podrożnik ( Żoliborz, ul Felinskiego) . Nie widziałem na stronie Klubu żadnych informacji o oficjalnych imprezach w ten dzień, możliwe więc, że zaczniemy i skończymy wieczór w tym lokalu:-P. Co do godziny-nie wiem o której kto kończy pracę. Ja tam będę ok 17-ej, myślę ze wszyscy do 18 ej dojadą. Do zobaczenia.
Bob