Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Bob znakomicie, będzie tak jak mówisz.:-)
Też sprawdziłam dostępność klubu i jest w porządku.
Kaha od stacji metra podążaj w stronę kościoła Stanisława Kostki. Klub jest nieco dalej, ale po tej samej stronie ulicy.
Do zobaczenia! :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
krawc
Witam Warszawiaków. Po konsultacji z Kahą, której poniedziałek bardziej odpowiada, przyjmujemy, że spotkanie przy piwie odbędzie się 16 września, w Klubie Podrożnik ( Żoliborz, ul Felinskiego) . Nie widziałem na stronie Klubu żadnych informacji o oficjalnych imprezach w ten dzień, możliwe więc, że zaczniemy i skończymy wieczór w tym lokalu:-P. Co do godziny-nie wiem o której kto kończy pracę. Ja tam będę ok 17-ej, myślę ze wszyscy do 18 ej dojadą. Do zobaczenia.
Bob
Jak najbardziej się piszemy :)
Z planu dnia- wychodzi, że też będziemy się starali być ok. 17 :)
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
Kaha od stacji metra podążaj w stronę kościoła Stanisława Kostki. Klub jest nieco dalej, ale po tej samej stronie ulicy.
Myślę że znajdziemy - zresztą koniec języka za przewodnika :)
No i już robi się milo..:-o
Bob
Spotkanie się udało, był Bob, Maciejka, Wojtek, Duch, Kereip i ja :)
Jeden minus- to, że skończyło się tak szybko... niestety następnego dnia do pracy :(
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
Spotkanie się udało, był Bob, Maciejka, Wojtek, Duch, Kereip i ja :)
Jeden minus- to, że skończyło się tak szybko... niestety następnego dnia do pracy :(
Na forum straszy kilka duchów. Tym który się pojawił, to byłem ja we własnej postaci. Jak zawsze było sympatycznie. Do następnego razu.
Już z Tarnobrzegu-dziękuję wszystkim, którzy znaleźli czas na piwne spotkanie. Chociaż nie zakładałem, że niektórzy będą tak blisko piwa..:-P
Bob
Cytat:
Zamieszczone przez
krawc
Chociaż nie zakładałem, że niektórzy będą tak blisko piwa..:-P
No ale miało być jeszcze bliżej piwa... Przecież mówiłeś że trenowałeś... :P
I ja dziękuję za spotkanie i miło było się w końcu poznać z niektórymi Bieszczadnikami:grin:
Ps. Spotkania Karpackie jeszcze nie ruszyły po wakacjach, ale trzeba się szykować na jesienno-zimowe wieczory przy kościach mamuta;-)
Wybieram się na koncert DGZZ w Harendzie w poniedziałek (Maciejka może zarekomendować), zapraszam jeśli ktoś ma ochotę i czas.