Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Maciejka jak najbardziej może polecić Daniela Gałązkę z Zespołem!
Poezja śpiewana czyli piosenki miłe dla ucha z dobrym tekstem - to co lubię:-)
Ostatni raz, będzie parę miesięcy temu, słuchaliśmy ich w Pracovni i już mi żal tego poniedziałkowego wieczoru, co mnie nie będzie w stolicy:-(
Ale nabyłam płytę i posłucham! Choćby zaraz:-). A ci co mogą się wybrać to polecam zdecydowanie muzę "na żywo"!
DGZZ
Może jakieś spotkanie w tym tygodniu ? Dawno się nie widzieliśmy w sumie. Jeśli nie wypali w tygodniu to może w sobotę u mnie na działce. Planuję małe wędzenie, można przy tej okazji grila przepalić i zamknąć sezon jednocześnie. Pogoda ma być ładna a kto nie wyjedzie to będzie miał blisko.
Ja w tygodniu nie baudzo, ale w sobotę po południu bardzo chętnie bym Cię na działce zaatakował, nawet z rodziną. Bym przyjechał autem, więc mogę zabrać z Warszawy kogoś, ewentualnie dwa szczupłe kogosie :)
Pomysł dobry, tylko z czasem kiepsko. Dziś nie mam szans, a jutro po pracy zmykam na południe :) w jedynym słusznym kierunku :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Może jakieś spotkanie w tym tygodniu ? Dawno się nie widzieliśmy w sumie. Jeśli nie wypali w tygodniu to może w sobotę u mnie na działce. Planuję małe wędzenie, można przy tej okazji grila przepalić i zamknąć sezon jednocześnie. Pogoda ma być ładna a kto nie wyjedzie to będzie miał blisko.
Aż mi się oczka zaświeciły na tę miłą propozycję:-), ale niestety obecnie nie dam rady z wyjazdami. Jeśli spotkanie w mieście to też mam ograniczony zakres, przyszły tydzień odpada i ten zaraz po 11.11 też. Hero dzięki za zaproszenie, będziemy próbować coś nakręcić:-).
No Ty nie pijesz, bo prowadzisz, a z tego co pamiętam Marcowej niechętnie udostępniasz kierownicę :). Ale jeśli pogoda Was nie odstraszy to wpadajcie, zgrilujemy sobie trochę kiełbasy, świeżo wędzonego serka spróbujecie... :)
ehhh.... szkoda, że w zeszłym tyg. nie zajrzałam tu :( A takie cuda widziałam z grila (szkoda że tylko jako zdjęcia)
W najbliższą sobotę w Tawernie Gniazdo Piratów zagra Własny Port. Na tyle już z nami (z częścią toruńskiej części forum) zaprzyjaźniony, że na ostatnim koncercie zagrali "Bieszczadzkie anioły". Kto sie wybierze nie pożałuje. I będzie już chodzić na każdy koncert. Żeby potem nie było, że nie ostrzegałem.
Zaprawdę powiadam wam!