Odp: Sprawozdanie z działalności Komitetu Powitalnego
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin Scelina
Proponuję aby co bardziej zacietrzewieni powstrzymali się od ciągłych sporów o nic. Lucyna i Basia dajcie sobie siana. Włączcie sobie ignorancję albo wyluzujcie wreszcie, bo przynudzacie.
[...]
Pozdrawiam i życzę Wam odrobiny pokory wobec siebie samych i nawzajem. Tymi sporami udawadniacie tylko własną miernotę.
Marcin, wybacz, ale po pierwsze to ja ignoruję zaczepki już od długiego czasu, a po drugie - właśnie wyciągam rękę do zgody, bo myślałam że emocje już wystarczająco opadły.
Nie widzisz tego ?
Z tym, że tak za bardzo napraszać się nie będę.
Też proponuję wydzielić wątek, na razie odpuścić sobie i proszę Joorga o ponowne zaczęcie tego tematu np. przed Świętami (w ramach świątecznego pojednania).
Ja już pierwsza tego tematu nie zacznę, natomiast nadal bardzo chciałabym się pogodzić.
Pozdrowienia
Basia
Może nie mam za dużego doświadczenia życiowego ale jednak moje obserwacje się potwierdzają: baby to nie się nigdy nie mogą dogadać, a faceci ? coś nie pasi, dadzą sobie po ryju, potem flaszkę wypiją i jest git :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin Scelina
Tymi sporami udawadniacie tylko własną miernotę.
Jako miernota musze stwierdzić iż pojechałeś nieźle po bandzie. Zastanów się na d tym co piszesz Drogi Kolego. Jeszcze chwila, a wszyscy pokłócimy się. Być może komuś o to chodzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Jeszcze chwila, a wszyscy pokłócimy się. Być może komuś o to chodzi.
Proponuję zwalić na Kaczyńskich oni są winni całego zła w tym kraju... no i jeszcze ojciec z Torunia :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
machoney
Proponuję zwalić na Kaczyńskich oni są winni całego zła w tym kraju... no i jeszcze ojciec z Torunia :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Eee tam to te ufoludki co zalęgły się w Bieszczadach.
Był sobie dobry wątek. Taki moim zdaniem cieplutki, bieszczadzki. I szlag go trafił.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Był sobie dobry wątek. Taki moim zdaniem cieplutki, bieszczadzki. I szlag go trafił.
A ja prponuje zakończyć "poddyskusję " w tym temacie i proszę Moderatora o skasowanie (dosłownie skasowanie ,a nie przenisienie do kosza)całej tej"dyskusji" -- uważam że nie było tego tu.
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
A ja prponuje zakończyć "poddyskusję " w tym temacie i proszę Moderatora o skasowanie (dosłownie skasowanie ,a nie przenisienie do kosza)całej tej"dyskusji" -- uważam że nie było tego tu.
Przykro mi. Piotr już dwukrotnie brał się za sprzątanie. Tym razem jestem przeciwna zamiataniu pod dywan.
Mam nadzieję, że mimo tej momentami ostrej wymiany zdań będziemy mogli spotkać się 14. To rodzaj sprawdzianu.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Przykro mi....
Mam nadzieję, że mimo tej momentami ostrej wymiany zdań będziemy mogli spotkać się 14. To rodzaj sprawdzianu.
Wcale nie widze tu ostrej wymiany zdań.
Spotkać się 14 -go ,przynajmniej ja, nie będe mógł, bo od dawna mam inne plany i nie uważam to za nie zdany sprawdzian.
ps. bardzo nie lubie jak ktoś stawia mi tego rodzaju "sprawdziany":mrgreen: i ultimatum , to wcale o niczym nie świadczy.
Kłócących się w tym wątku wzywam wszystkich na dywanik na 14-tą godzinę, 14-tego dnia, 14-tego miesiąca, do pokoju nr 14 w Ambasadzie Radzieckiej w Zatwarnicy (rządu emigracyjnego ZSRR, rzecz jasna).