Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
(...) z kim to niby do tego Lwowa dnia 15 maja masz zamiar pojechać? (...)
Jak to "niby" ? Ja nie zamierzam tam pojechać "na niby", ale w rzeczywistości ! Pokażę Ci pieczątkę w paszporcie.
PS
Właśnie napisałem post w dziale OT, w wątku "humor ze szlaku". Dotyczy on m.in. (a raczej: głównie) zmienności kobiecego charakteru. "Kobieta zmienną jest" - często to powtarzasz. :-D
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Ale ja pytałam nie czy ( bo w to ja nie wątpię), a z kim?:mrgreen:
I czy jest sens się tak upierać przy swoim?
Moja mama zawsze powtarzała taką mądrość jak ja się tak upierałam:
-Na złość mojej mamie odmrożę sobie uszy
A więc nie odmrażaj sobie uszu i jedź z nami proszę <oczy kota ze Sherka>
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Ale ja pytałam nie czy ( bo w to ja nie wątpię), a z kim?:mrgreen:
A znasz bajkę "O Magdzie" ?
- Ma z kim, a nie ma gdzie.
:-D
Jeszcze trochę cierpliwości, poczekaj do pierwszych dni marca. Basia Z. zna szczegóły, jak chcesz, to się Jej spytaj (ale tylko poprzez priv.).
Basia jedzie z nami z tego co pamiętam :mrgreen:
Kochani, a zwłaszcza Kochani Sękowicze. Nie chcę krakać, ale śniło mi się dzisiaj,że spotkaliśmy się w Ustrzykach żeby deliberować o...miejscu KIMBu. Kaziu, nawet nie miałem okazji z Tobą pogadać(w tym śnie),tak się kręciłeś z kąta w kąt.
A ja Ci się śniłam???eee chyba nie, boś się zlany potem nie obudził :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
(...) Kaziu, nawet nie miałem okazji z Tobą pogadać(w tym śnie),tak się kręciłeś z kąta w kąt.
Tomciu, bo mnie Orsini ciągle męczy i męczy. Nawet we śnie.
Orsini, moja żona (bo ja zdecydowanie odmówiłem) wybiera się z naszym bieszczadzkim kotkiem do Twojej koleżanki po fachu. Już czas - skończył 8 miesięcy. Uważasz, że to dobrze ?
Wracając zaś do tematu (post powinien być na temat, sam o to apelowałem), informuję, że jeszcze nie oddało głosu sporo osób głosujących w I turze, czyli takich żelaznych tegorocznych KIMB-owiczów.
Poza tym podtrzymuję, Piskal, to co już wcześniej napomknąłem: Twoja sękowiecka drużyna pachnie mi V kolumną !:-D Ty lepiej co poniektórym zablokuj komputery w najbliższą niedzielę !:-D
@Orsini,
Piskal o śnie opowiada, anie jakowymś koszmarze, zdaje mi się;)
Poczucie humoru to ja mam , ale czytając Twoj post z moim niby cytatem zastanwiałam się kiedy to napisałam. Andrzejku jak już korzystasz z cytatu to prawdziwego, bo jeśli chodzi o literę prawa.....Nie mogłam powstrzymać się od napisania wcześniejszego postu do Ciebie, bowiem działa mi to po prostu od dłuższego czasu na nerwy i zastanawiam sie nad tym czy nadal mam chęć uczestniczenia w KIMBie .
SB nie mam zielonego pojęcia o kotach, zapytam wieczorem koleżanki tylko weź mi przypomnij proszę w końcu jakiej on/ona jest płci, bo się pogubiłam :mrgreen: