Odp: Subiektywna fotorelacja
To don Enrico napisał,że "pochwała próżniactwa się zrobiła",a nie Ty Asiu!
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
... Ja lubię listopad bo listopadowy spokój, cisza i listopadowe błoto :wink: są jedyne w swoim rodzaju...
Taaa,właśnie z Klopsem sprawdzaliśmy jakość tego błota,jest mistrzowskie,takie masne :twisted: A Bieszczad elegancko pusty,tylko miśki grasują w ilości sporej.
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Tylko w listopadzie w powietrzu wisi taka totalna beznadzieja zamierajacej przyrody. Nie ma już tej wrześniowej i październikowej miękkości powietrza
http://www.bmiller.pl/forum/2009/t_1.jpg
28.11.2009
Cytat:
ani jeszcze tej grudniowej ostrości.
http://www.bmiller.pl/forum/2009/bb_2.jpg
http://www.bmiller.pl/forum/2009/bb_1.jpg
29.11.2009
Przyznaję, że zdjęcia są dobrane tendencyjnie :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Przyznaję, że zdjęcia są dobrane tendencyjnie :wink:
Bartek...ale tendencyjne dlatego, że mają ilustrować, czy tendencyjne bo mają zaprzeczać? :-P
Zdjęcia zawsze zamieszczasz tu piękne i te też są piękne (zwłaszcza ta mgła), co nie ma wpływu na moją jak najbardziej SUBIEKTYWNĄ niechęć do listopada (już niecałe 3 godziny zostało...).
a złapałeś do butelki biszczadzkie powietrze listopadowe? dla porównania z grudniowym?;)
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
, co nie ma wpływu na moją jak najbardziej SUBIEKTYWNĄ niechęć do listopada (już niecałe 3 godziny zostało...).
Przecież listopad w górach jest taki piękny! Kolory z drzew w sumie już pod nogami, ale za to grają trawy i niebo. A jak zawieci słońce na chwilę to jest tak cudnie! No i ta pustka na trasie :)
Uwielbiam góry w listopadzie! :)
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Bartek...ale tendencyjne dlatego, że mają ilustrować, czy tendencyjne bo mają zaprzeczać? :-P
Jak tendencyjne to oczywiście mają zaprzeczać :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
a złapałeś do butelki biszczadzkie powietrze listopadowe? dla porównania z grudniowym?;)
Ja je jeszcze czuję na twarzy, ale i w butelczynie coś listopadowego się znajdzie. Niekoniecznie powietrze, bardzo jednak bieszczadzkie :-D
A sam listopad już nie jest istotny, teraz ważny jest grudzień :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Uwielbiam góry w listopadzie!
:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Przecież listopad w górach jest taki piękny! Kolory z drzew w sumie już pod nogami, ale za to grają trawy i niebo. A jak zawieci słońce na chwilę to jest tak cudnie! No i ta pustka na trasie :)
Uwielbiam góry w listopadzie! :)
Dziabka uwielbia listopad, Bartek uwielbia listopad...to pewnie listopad obejdzie się bez mojego uwielbienia:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
(...) ale i w butelczynie coś listopadowego się znajdzie. Niekoniecznie powietrze, bardzo jednak bieszczadzkie :-D
aaaaachaaaa...to już wiem jaki jest sposób, żeby listopad wydawał się piękny...:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
A sam listopad już nie jest istotny, teraz ważny jest grudzień :-)
właśnie!!:-D
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
[IMG]Przyznaję, że zdjęcia są dobrane tendencyjnie :wink:
Dawno tu nie zaglądałam, ale widzę, że niewiele się zmieniło - nie ważne gdzie, ważne kiedy. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
majka777
Dawno tu nie zaglądałam, ale widzę, że niewiele się zmieniło - nie ważne gdzie, ważne kiedy. ;)
Rozpisałem się w odpowiedzi na pół strony, ale przed wysłaniem przeczytałem i wszystko wykasowałem :-) W skrócie: nie zmieniło się i raczej się nie zmieni :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
i wszystko wykasowałem
Szkoda.