Odp: Oblicza kobiety w XXI wieku
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
No a skąd się wzięły różne rodzaje np. zwierząt wg. teorii ewolucji?:shock:
Bronisz i wierzysz w coś czego nie znasz?
Wow!
Chciałabym mieć takiego męża!zawsze i wszędzie niezależnie od tego co bym zrobiła by mnie kochał!;-)
Ty ja znasz chyba aż za dobrze;)
Warunkiem koniecznym powstania nowego gatunku jest istnienie "krzyżówki" różnych gromad?
Czy też sen z oczu Ci spędza, że nie odnaleziono przynajmniej na razie skamielin czegoś pośredniego?
Takie zwierzęta przecież istnieją i są same dostatecznym dowodem na istnienie ewolucji.
Potwierdzają, że coś jest możliwe.
Krysiu pomimo wątpliwości, ta teoria wydaje się obiektywnie najbardziej prawdopodobna, bo " w tym łańcuchu" brakuje co prawda kilku może nawet ogniw, ale sam jako taki istnieje, i można go pomacać.
Alternatywą dla niego jest czysta wiara. Bez ogniw, bez choćby śladu łańcucha;)
Jeśli tak nie jest, to podaj jeden choćby dowód na istnienie Boga, interwencję kosmitów, czy cokolwiek innego.
Podaj cokolwiek, co będzie poparte sensowniejszymi chociaż poszlakami niż w w tym ...steku bzdur zwanym teoria ewolucji.
Pozdrawiam:)
PS Takiej żony bym nie chciał, co by nie powiedział, to źle i w dodatku sama nie wie czemu:mrgreen:
Kogo jak kogo, ale Ciebie nie mam zamiaru do niczego przekonywać, ani udowadniać:mrgreen:, a dlaczego to sobie dopisz sam:-P
Nie napiszesz dlaczego, bo znowu sama nie wiesz , hehe
I wracając do tematu dyskusji, to takie jest oblicze kobiety XXI wieku.
Nic nie wie i wszystko łyka jak Pelecanus onocrotalus, nawet brednie kreacjonistów... Wojtek nie załamuj mnie. To nieprawda, że takie jest oblicze kobiety XXI wieku. Musisz mieć na myśli jakieś zaginione ogniwo, coś pośredniego pomiędzy dwoma rodzajami zwierząt.
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
Nie napiszesz dlaczego, bo znowu sama nie wiesz , hehe
o a Ty za to wiesz wszystko?
chyba o WFie:mrgreen:
Szkoda swoją drogą, że topic nie dotyczy mężczyzn byśmy mieli odpowiedź-mężczyzna XXI wieku wie wszystko!
;-))
całe szczęście nie każdy jednak;-))
A co to ten WF? Jakieś zwierzę? Wychowanie fizyczne, Wojciech Fibak, wytwórnia filtrów, czy jeszcze cós innego?
Marcin,
Dawnoś powinien się z tym pogodzić, im szybciej, tym łatwiej Ci będzie na tym padole;)
A że Krycha jakimś zaginionym ogniwem być może, to fakt, popatrz na awatar, podświadomie latać się jej ssakowi zachciewa. Zostało coś jej w genach z dawnego przodka.
Jako przyrodnik zawodowy pomóż mi dobrać jej sylwetkę:
http://img21.imageshack.us/img21/9190/pterosauria.jpg
Wychowanie fizyczne oczywiście panie wszystkowiedzący
http://www.pokemondb.co.uk/evolution
tu coś specjalnie dla Ciebie :mrgreen:
Wojtku, drugi od lewej w górnym rzędzie jakby coś z Pelikana miał ;)
Za małe pazurki!
Moje są dłuższe dużo i ostrzejsze i potrafią tak przyłożyć, że coniektórzy za 10lat jeszcze wspominać będą :evil::twisted:
Krysia nie bądź aż taka złośliwa i mściwa, bo złość piękności szkodzi, a i pazurków szkoda. No a szpony to masz, ale sztucznie utrwalone ;)