może ostatki ...16 luty
ale zapytajmy najpierw sponsora.
Wersja do druku
może ostatki ...16 luty
ale zapytajmy najpierw sponsora.
Ode mnie też gratulacje, oklaski, usmiechy i kwiatek :-D
(...a pod wiszącą na ścianie Panoramą przybiję złotą tabliczkę z napisem "made by SuperPowsimorda"...:smile:)
Ja również pragnę pogratulować więc to niniejszym czynię :mrgreen:
GRATULUJĘ:-P
Serdeczne gratulacje dla WUKI i bmilllera!
Serdeczne gratulacje dla WUKI i bmilllera!
Na najbliższym spotkaniu anonimowego Klubu Rzeszowskiego nie będę się od wiadomych obowiązków wykręcał :mrgreen: Dla Naczelnego Wizytatora mogę zrobić wyjątek i obowiązki będę spełniał nie tylko na najbliższym spotkaniu ale na pierwszym, które zwizytuje. Nawet jak przyjedzie bez nagrody :twisted:
Forumowa fotografia istotnie rośnie w siłę, ja na szczęście mam teraz całe dwa lata, aby się do kolejnych wyborów przygotować. Już teraz wiem jednak, że te 33 głosy więcej się nie powtórzą. Tym bardziej cieszą teraz :mrgreen:
Jeszcze raz dziękuję :grin:
Gratuluję Wam Wuko i Bartku serdecznie:)
Ekhm, ekhm... Proszę zgasić papierosy i wyłączyć komórki. Rozpoczynamy trzecią odsłonę dramatu w pięciu aktach pt.
Nagrody Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego za rok 2009
POWSIMORDA 2010.
Za chwilę dowiemy się, kto został
KRONIKARZEM ROKU.
Także ta kategoria była bardzo silnie obsadzona - w I turze mieliśmy 10 kandydatów, z których do finału awansowała Wielka Czwórka: buba, bertrand236, długi i Piskal. Zwycięzca ma najwyraźniej stałą grupę czytelników/wyborców, jako że w obu turach głosowała na niego jednakowa liczba osób - 20 (drugi w kolejności finalista zebrał głosów 13). Miło mi poinformować, że z Waszego wyboru Kronikarzem Roku - Powsimordą 2010 - został
BERTRAND236!!!
Wielkie gratulacje! I niech mu ognisko pomyślności nigdy nie zagaśnie! :-D
Brawo!
Kolejnej a nawet kolejnemu, za przeproszeniem, Powsimordzie ;) gratulacje składam.
Życzę wiele wiecznych piór i klawiatur tudzież innych Enigm...