no dobra;
masz mnie...
to jednak lewa dolna część fotki.
hej
Wersja do druku
a teraz coś na czasie
Załącznik 21046
że się niby zagina? muszę uwierzyć, bo się nie znam:razz:
Aaa widzisz! Teraz wszystko układa się w logiczną całość…:mrgreen: teraz już wiem dokąd ta kapliczka chce nawiać przez drogę! Patrz – drzewo stoi bez ruchu (trochę się nawet wypięło na kapliczkę;))…bo jest po prostu drzewem…teraz łyse i smutne wie, że znowu będzie zielone na wiosnę…a ta kapliczka…dla niej cykl życia się zamknął…odszedł z tymi co ją zbudowali i którym była potrzebna jak chleb codzienny…jeszcze ktoś próbował dać jej jakąś nadzieję…pobielił wapnem… ale przecież to nie to samo co śpiewane majowe wieczorem…no to sobie kapliczka umyśliła, że za ostatniego obola co jej łaskawy turysta przez kratki wrzucił Charona opłaci i przez Bieszczadzki Styks popłynie do tych swoich…sprytna Bieszczadzka kapliczka.:wink:
;);););)
zamieszczajcie tych czerni i bieli poprzetykanych szarościami jak najwięcej. :-)
ja też myślałem ( przez krótki momencik ), że moja mama miała na imię Tetyda i popływam sobie w Styksie...
może zobaczę kąpiące się tam Erynie...( dotąd widziałem śpiące )
ale...
kapliczka zatopiła łódkę, a Charon nie uczęszczał na zajęcia nauki pływania w ramach W-F--u i sprawa się rypła...;
zapraszam do galerii
co,tam, u nas ściana ma " jakieś 73 cm od Tarnicy ...itd "
hej,hej
dla wojtka p.
@ ...trafiłem na stację, gdzie tory rozgałęziły się na czworo. Którym dalej jechać?...
:shock:
prawe kółko prawa szyna
lewe kółko lewa szyna
pozdrawiam
...Olimpia nie sprawiła na mnie zrazu większego wrażenia.Teren jak rzadko w Grecji jest płaski i mocno zadrzewiony. Sławny stadion jest właściwie sporą łąką . Jedyne wzniesienie w pobliżu to regularne jak kopuła wzgórze Kronosa,pokryte piękną szczeciną drzew. Światło jest tu łagodne , zielone , przesiane przez liście o odbite od traw. Zupełna antyteza krajobrazu delfickiego."...
to tyle " Labiryntu nad morzem" Z. Herberta
tak mi się skojarzyło z dawnym schroniskiem w Suchych Rzekach
Ja wiem, że to mają być czarno-białe BIESZCZADY, ale muszę złamać zasady. Tak mi pasuje to zdjęcie z dalekich krajów do wspomnienia o schronisku w Suchych Rzekach, że nie mogę go nie pokazać :wink:
http://www.bmiller.pl/forum/2010/bw_9.jpg
Dwie ostatnie fotki -fantastyczna podróż w czasie i przestrzeni! dzięki
Suche Rzeki mówicie. No tak, dla niektórych to był dzień, w którym pękło niebo. My tam bylim dzień po... i w krzakach wygrzebalim.Załącznik 21127Załącznik 21115
drodzy galernicy i galerianki
nie namawiam was wcale ...bo to wasza i tylko wasza decyzja,
ale czy nie zaznaczylibyście swojego spojrzenia w postaci ramki z własną fotografią ( fotografiami ) przy okazji FOTIMB-u...
spójrzcie na wątek przy okazji KIMB-u...
jeżeli na przeszkodzie stoi konsultacja ,odnośnie przygotowania pliku do edycji w czarno-biały sposób , to ,o ile sprostam pytaniom , zapraszam ,---odpowiem na wszystkie wątpliwości ( techniczne )
widziałem już plakaty 150cm* 100cm. gdzie głównym motywem była fotka z camereczki-komóreczki
da się
zapraszam