Odp: KIMB 2013- lista obecności i rozkład jazdy.
W swojej równoległej relacji http://bieszczadzkieforum.pl/majowka...54.html#p26298 doszedłem już do 18 maja. Napisałem tam również kilka zdań o KIMB, ale uważam, że obszerniejszą relację powinien zamieścić - z urzędu - Piskal.
Piskal-z urzędu- desygnuje Stałego Bywalca.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Piskal-z urzędu- desygnuje Stałego Bywalca.
Uważaj, bo to droga HG-W. Ona też tak cedowała swoje urzędowe czynności na innych i w końcu doczeka się referendum ws. jej odwołania.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Uważaj, bo to droga HG-W. Ona też tak cedowała swoje urzędowe czynności na innych i w końcu doczeka się referendum ws. jej odwołania.
łejeryyyyy Piskal....... uważaj!! ;)
W końcu ktoś napisze, jak tam było? Działo się coś ciekawego?
No dobra...
jak dla mnie KIMB jest przereklamowany... fajnie było się spotkać, poznać... ale dlaczego wszyscy się tak szybko rozmyli... nagle zniknęli i tyle ich było...i to jeszcze jak się nawet ciemno nie zrobiło... zostało może z 12 osób i to takich co w Sękowcu byli przed KIMBem i zostawali jeszcze po KIMBie na kilka dni...
na KIMBie byłam pierwszy raz i szczerze to nasłuchałam się wcześniej o długim siedzeniu przy ognisku, śpiewach i różnych takich... a tu.... no ... tyle...
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
No dobra...
jak dla mnie KIMB jest przereklamowany...
...na KIMBie byłam pierwszy raz i szczerze to nasłuchałam się wcześniej o długim siedzeniu przy ognisku, śpiewach i różnych takich... a tu.... no ... tyle...
Oczywiście, że były fajne spotkania, jak choćby to sprzed roku: http://forum.bieszczady.info.pl/show...anizacja/page9 (od tej strony zaczynają się wspomnienia). A dlaczego w tym roku tak nie było? Z pewnością przyczyn jest wiele... Jedną z nich na pewno jest pobyt części forumowiczów z dziećmi ( w tym ja ) i po prostu trzeba było je położyć spać. A kto wie jakie były inne? Czekamy na opinie...
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
No dobra...
jak dla mnie KIMB jest przereklamowany... fajnie było się spotkać, poznać... ale dlaczego wszyscy się tak szybko rozmyli... nagle zniknęli i tyle ich było...i to jeszcze jak się nawet ciemno nie zrobiło... zostało może z 12 osób i to takich co w Sękowcu byli przed KIMBem i zostawali jeszcze po KIMBie na kilka dni...
na KIMBie byłam pierwszy raz i szczerze to nasłuchałam się wcześniej o długim siedzeniu przy ognisku, śpiewach i różnych takich... a tu.... no ... tyle...
Jo. Ale sama poszłaś tyż w miarę wcześnie.
A co do powodów, to innym powodem było zakwaterowanie się części kimbowiczów daleko, hen hen od miejsca obrad.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Jo. Ale sama poszłaś tyż w miarę wcześnie.
.
Nooo tak samo wcześnie jak i Ty :D hehe
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
A co do powodów, to innym powodem było zakwaterowanie się części kimbowiczów daleko, hen hen od miejsca obrad.
Z tego wynika, ze trzeba robić KIMB w Ustrzykach Górnych.