W najbliższa sobotę z rańca będę mieć 2 wolne miejsca. Kierunek Wetlina ale najprawdopodobniej przez Lesko, lub do Leska.
Wersja do druku
W najbliższa sobotę z rańca będę mieć 2 wolne miejsca. Kierunek Wetlina ale najprawdopodobniej przez Lesko, lub do Leska.
Czesc,
jestem nowa na forum i dlatego nie wiem czy Twoja odpowiedz a propos 2 wolnych miejsc jest odpowiedzią na moje pytanie. Będę wdzięczna za odpowiedź :) pozdrawiam, Klaudia
Witam!
Czy ktoś wybiera się w Bieszczady (najlepiej do Ustrzyk Górnych) samochodem z lub przez Kraków w pierwszy weekend czerwca i zechciałby zabrać mnie ze sobą (oczywiście dorzucam się do paliwa)?
Pozdrawiam, Magda :)
witam
szukam transportu z wawy w okolice Cisnej,
planuje wyjazd w piątek 27.04
mikigl@tlen.pl
Musiałbys dojechać do Lublina...wyjeżdżam w piatek, ok 15.oo. mam miejsce i jadę do Wetliny. Pozdrawiam
Cześć, szukam 2 miejsc w samochodzie na powrót z Bieszczad w kierunku Wrocławia, Częstochowy, Katowic w dn. 1-3.05
Pozdrawiam
Ewa
Wiem, że zdecydowanie za późno pisze. Jutro z rańca mogę wziąć 2 osoby do samochodu z Rzeszowa do Ubli przy granicy słowacko - ukraińskiej.
witam
jutro w nocy jade autem z siedlec w bieszczady.
...
:-)
witam, jeśli ktoś wraca we wtorek 22 maja z Bieszczadów, w okolice Kielc/ warszawy. Chętnie się przyłączę. Pozdrawiam!
A jedzie ktoś w środę 6 czerwca po południu albo 7 z rana i wraca w niedzielę 10 czerwca? z okolic poznania?? :) bo jak tak to ja chętnie się zabiorę :)
A może ma ktoś wolne miejsce z Warszawy 6 czerwca po południu/wieczorem?
Witam.
Szukamy (3 osoby) transportu w Bieski w okolicach drugiego weekendu lipca, czyli 7,8. Najchętniej 7 (sobota) z trasy Warszawa-Radom w Bieszczady. Te osoby to 2 sympatyczne dziewczyny i jeden nie mniej miły facet ;) Wiadomości na prv lub gg 9158029
Mam dwa wolne miejsca, wyjazd 07 czerwca o 5.30 z Rzeszowa przez Pogórze Przemyskie, UD, Smolnik do Zatwarnicy. Powrót w niedzielę późnym popołudniem, gdzieś znad Sanu tą samą trasą - też dwa miejsca wolne.
Jadę 16 czerwca, jak na razie 2 miejsca. Dzień wyjazdu może ulec zmianie. Trasa Mińsk Maz - Lublin - Rzeszów - Bieszczady
Zmiana planu, wyjazd 17 czerwca, 3, no w porywach 4 miejsca. Trasa opcjonalnie może być przez Warszawę.
hej jutro ok 9;00 wtorek 19.06. startuje z warszawy trasa pewnie przez Radom - Rzeszów Sanok - Dwernik piszcie na m.grotowski@wp.pl i podajcie swój nr: kom to zadzwonie bo już mało czasu zostało;/
cześć:)
Poszukujemy z kolezanką transportu w Bieszczady z Lublina. Miejscowość docelowa nieistotna, najlepiej Ustrzyki albo Wetlina ale jak już będziemy na miejscu to sobie poradzimy dalej:). Jeśli ktoś jedziedzisiaj, jutro lub pojutrze i zahaczy o Lublin, to bardzo proszę o kontakt - rollingstone88@o2.pl albo gg 9301931 albo 512572020. Pozdrawiam, Karolina
w piątek do woli michowej...pasuje? pozdrawiam
Jutro rano wyruszam z Wołosatego w drogę powrotną, jeśli ktoś chciałby się zabrać to zapraszam.
25 czerwca najprawdopodobniej startuje z okolic krakowa. jeszcze nie pewne i będe miec 2 miejsca
Jadę jutro rano, trasa jak zwykle, 3 miejsca. Powrót w niedzielę.
Witam!
Wybiera się ktos z Krakowa w kierunku Ustrzyk Górnych w piatek 29.06 popoludniu samochodem i sysponuje wolnym miejscem? Chętnie bym się zabrała przynajmniej w 1 strone... :)
Prawdopodobnie 2 miejsca wolne w aucie na trasie Puławy-Lublin-Kraśnik-Rzeszów-Wetlina (albo i dalej) .
wyjazd w piątek 29.06.2012 około 21 (planowany z Puław-pragnienie ujrzenia wschodu słońca z Caryńskiej)
Powrót 1.07.2012 r. w godz popołudniowo-wieczornych (wyjazd z Bieszczad)
Mile widziana mała zrzutka na paliwo. (ale nie niezbędna :wink: )
jeśli ktoś będzie miał transport w bieszczady tak jak kolega z okolic Puław - Lublina tylko że 7- 8 lipiec, niech pisze!:) e_pszczola@o2.pl
nie wybierasz się może jeszcze w najbliższym czasie?;)
gdyby ktoś jechał w biesy z Krakowa w przyszłym tygodniu proszę o kontakt mymad@op.pl lub pisze na PW
jakby ktoś jechał w biesy, beskid niski czy w ogóle gdziekolwiek z Krakowa na którykolwiek weekend to też proszę o kontakt ;P nie będę robić za przylepę ale połażę swoimi ścieżkami jednak podwózka w te tereny jest dla mnie cenna ;-)
10.07.2012 mam wolne miejsce w Bieszczady 501014782
nie dodałem z okolic Ostrowa wlkp
a ja poszukuję transportu z mniej więcej centralnej Polski. Z początkiem sierpnia :)
Witam. Bede jechal autem w Bieszczady w polowie sierpnia, prawdopodobnie sam, wiec miejsce bedzie :-)
poszukuje transportu z Cisnej do Warszawy w dniu 12.08.
mikigl@tlen.pl
zapomnialem dodac; z wawy lub siedlec ;-)
Szukam osoby, która wybiera się samochodem z Solca Kujawskiego lub Bydgoszczy i okolic 8 sierpnia br. do Polańczyka. Chętnie zabrałabym się razem, oczywiście zwrot kosztów i za benzynę gwarantowany. Zainteresowanych proszę o kontakt: archiwariusz@wp.pl.
Witam wybieramy się jutro w Biesy i zastanawiam się czy może ktoś w dniu jutrzejszym też ma takie plany? :) Chętnie złożylibyśmy się np na paliwo :) Jest nas dwójka :) Wbrew pozorom całkiem miła para :D
A którego Pan jedzie?
Dałoby radę 3 osoby z Warszawy?
Pokrywamy koszty podróży (benzyna, posiłek).
Jeżeli ktoś jedzie 11 sierpnia w Bieszczady z Białegostoku albo Warszawy i ma wolne 3 miejsca to zagramy mu ładną piosenkę jak nas podwiezie ;)
poszukuje transportu z Cisnej do Warszawy w dniu 12.08.
mikigl@tlen.pl
14.08.2012 jedziemy z Puław do Cisnej.Mamy jedno miejsce wolne.Czekamy na chętnych? wardziel@wp.pl
15 sierpnia 4 kobietki poszukują transportu z Sanoka do Ustrzyk Górnych:)
Z Sanoka do UG to chyba nie ma problemu z transportem publicznym, nawet 15 sierpnia ;)...
Pozdrawiam