Ależ Was, chłopcy, na kwiatki wzięło...no,no. :wink: Swoją drogą zauważam spore zainteresowanie tematem....jak to było?...każdy facet raz na 6 minut myśli o ...bzie?....8)
Wersja do druku
Ależ Was, chłopcy, na kwiatki wzięło...no,no. :wink: Swoją drogą zauważam spore zainteresowanie tematem....jak to było?...każdy facet raz na 6 minut myśli o ...bzie?....8)
A która kobieta nie lubi kwiatków Gosiu? Sama w avatarze masz jakieś coś we włosach.Cytat:
Zamieszczone przez natasha
Jeśli chodzi o np moje myśli.... to czasem sam się sobie dziwię:) Taki ze mnie Bies!Cytat:
i znow wyszlo szydlo z worka... ze tu same zboki..... bieszczadzkie ;)
będziecie mieć prostatę, to faktycznie będziecie o bzie tylko myśleć :lol:Cytat:
To gwoździk :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
Więc konwalie to tylko przykrywka?.. :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
Ja pragnę tylko nadmienić,że znalazłam się tu zupełnie przypadkowo i jestem nieświadomą pokus tego świata floromanką 8)Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
a od czego są małe, niebieskie,zaczarowane tabletki? :mrgreen: a swoją drogą zapach bzu jest faktycznie dobry na wszystkie psie smutki i o każdej porze życia.Cytat:
Zamieszczone przez zillo
Konwalie bez, i w ogóle taki ze mnie Bies:)Cytat:
Nie próbowałem.... i jak było po wąchaniu bzu? Serio lepiej?Cytat:
Barnaba ! Jak się będziemy mieli spotkac w realu, to jako znak rozpoznawczy nie wybieraj czasem gałązki bzu :oops:
ROTFL nawet średnio mam pojęcie skąd bym miał to skombinować, w Bieszczadach przynajmniej. A ja.... ja ..... ja to chyba mam na czole "Barnaba" napisane, broda, brzuch, kapelusz, i w ogóle- od razu poznasz że ja to ja.
Cytat:
jak zwal tak zwal na jedno wychodzi ;)
Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Taaa, taaa....Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Ale jakby nie było jedyne zdjęcie z języczkiem na forum to Twoje, Kaśka (i do tego jeszcze w łóżkowej scenerii). :wink:
Inni w dyskusji są dopiero są na etapie kwiatków tudzież innych akcesoriów zabezpieczających (.....plecaki oczywiście). 8)