Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Ale to oznacza, że główne spotkania, wieczory i nasiadówki odbędą się właśnie w tym hotelu
Przykro. To wyjątkowo ponure miejsce.
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Dorotko to oddaj głos na inny obiekt :razz:
jeszcze masz 4 do wyboru
A jak tam standard w Sękowcu? W domkach, nawet tych Lux nie ma jacuzzi...;):lol:
Standard jest taki jaki ma być, bieszczadzki, duży domek z kominkiem jest super, takie miejsca bez zbędnych bajerów najbardziej integrują:)
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
A jak tam standard w Sękowcu? W domkach, nawet tych Lux nie ma jacuzzi...;):lol:
ha, ale nawet nie wiesz jakie jacuzzi jest w Sanie :-P
no tylko może nie w maju;-)))))
No w Sanie majowego jacuzzi nie zażywałem, ale jabłońską whirlpool bath wspominam mile...pomimo temperatury
No ja w maju też nie zaryzykuję tego Sanu, ale w lecie...
żadne jacuzzi się do tego nie umywa
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
2. Ja obiecuję pod nasze obrady 10 l dobrej czystej wódki ukraińskiej (20 butelek 0,5 l oryginalnego Nemiroff'a kupionego legalnie w Polsce) - jeśli VIII KIMB (obrady główne dn. 16/17 maja) odbędzie się w Krywem. Jak na razie ta moja oferta odniosła skutek odwrotny do zamierzonego. Nikt nie powiększył grupki fanów Krywego, .....
PS
Proszę o przedstawianie kolejnych propozycji "korupcyjnych".....
Nie wiem , może pomogę a może nie . Do Twych "korupcyjnych" propozycji dodam Wiśniaku litewskiego ... pewną ilość ,jeśli Krywe.... . Przyjmiesz?
Pozdrawiam PF
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
3. Jeśli zwycięży lokalizacja VIII KIMB w Sękowcu, Piskal obiecuje oryginalne pierniczki toruńskie tym osobom, które się do tego przyczyniły głosując na Sękowiec. Niestety nic nie napisał o ilości tychże słodyczy. Nie wiadomo np. czy miał na myśli po 1 szt. czy po 1 kg.
Obiecuję po paczce pierników przywiezionych na własnym grzbiecie. W czakoladzie oczywiście.
A co do standardu SĘKOWCA to rzeczywiśie dla bardziej wymagających jest hotel w Zatwanicy, 20 min drogi. Deklaruję się odprowadzić co bardziej płochliwe panie, jeśli wyrażą takie życzenie.
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
dla bardziej wymagających jest hotel w Zatwanicy, 20 min drogi.
3km w 20 min? Szybko idziesz.