Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Ależ Tarnino, Andrzej przecież zaraz pod spodem zastrzegł, że to łże-cytat.
Poza tym napisał w nim aż tyle samokrytyki, że naprawdę powinnaś Mu wybaczyć !:-D
Przecież Ty sama byś tak o Nim nigdy nie napisała, ani nawet nie pomyślała !:-D
Mam rację ?
Powiedz, proszę, że mam.
:-D
PS
Orsini, mój kotek jest płci mojej. Czyli przystojnej brzydkiej.
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Tak tak Kaziku, masz. Ale co do Andrzeja to nie poczucie humoru powinnam mieć tylko anielską cierpliwość.
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
Moim zdaniem stało się. Panuj trochę nad tym Kaziu, zamiast bezustannie stawać w obronie Lucyny. Oczywiście, że przy odrobinie dobrej woli na wszystko można znaleźć usprawiedliwienie, ale spodziewałbym się raczej po Tobie, jako po Prezydencie KIMBu takich mniej więcej słów:
Kochani panujmy nad emocjami. Nie temu służy niniejszy wątek, jeśli ma ktoś potrzebę obrzucać się inwektywami niech założy wątek" Inwektywy na Forum". Wróćmy raczej do merytorycznej duskusji na temat!Dziękuję.
Szanowny współforumowiczu, proszę panuj nad emocjami. Nie mam dostępu do internetu więc odpisuję dopiero dziś. Nie interesuje mnie ani Pastor ani inne osoby z którymi nie zamiwrzam siąść do ogniska. Nie rozmawiam o nich. Proszę abyś przeczytał wszystkie posty niejakiego Pastora. Gro z nich dotyczy mojej osoby, mojej firmy, można je zakwalifikować jako ataczki personlane. Jeżeli ktoś non stop usiłuje mi nadepnąć na odcisk to nie dziw się, że reaguję.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Szanowny współforumowiczu, proszę panuj nad emocjami. Nie mam dostępu do internetu więc odpisuję dopiero dziś. Nie interesuje mnie ani Pastor ani inne osoby z którymi nie zamiwrzam siąść do ogniska. Nie rozmawiam o nich. Proszę abyś przeczytał wszystkie posty niejakiego Pastora. Gro z nich dotyczy mojej osoby, mojej firmy, można je zakwalifikować jako ataczki personlane. Jeżeli ktoś non stop usiłuje mi nadepnąć na odcisk to nie dziw się, że reaguję.
Lucyno, ja jako osoba postronna , odbieram to inaczej. Raczej Ty panuj nad emocjami, bo z Twoich wypowiedzi niejednokrotnie wynika, że niestety sobie z tym nie radzisz. Sama sobie jesteś winna ,że ludzie reagują na Twoją Osobę w taki a nie inny sposób.
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Lucyno, ja jako osoba postronna , odbieram to inaczej. Raczej Ty panuj nad emocjami, bo z Twoich wypowiedzi niejednokrotnie wynika, że niestety sobie z tym nie radzisz. Sama sobie jesteś winna ,że ludzie reagują na Twoją Osobę w taki a nie inny sposób.
Wybacz ale nie interesuje mnie to jak ludzie reagują. Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek będac niesprowokowana ostro odpowiedziała.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Wybacz ale nie interesuje mnie to jak ludzie reagują. Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek będac niesprowokowana ostro odpowiedziała.
A szkoda, bo ja mówi przysłowie : " jak Cię widzą , tak Cię piszą ".
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
A szkoda, bo ja mówi przysłowie : " jak Cię widzą , tak Cię piszą ".
A ja proponuję darować sobie wszelkie wypominania tego co było kiedyś.
Nie ważne jak ktoś kiedyś kogoś nazwał, ważne to co przed nami.
Ze swojej strony nie mam pretensji do nikogo i z ogromną przyjemnością usiądę przy ognisku z każdym :-)
Pozdrowienia
Basia
Lucyna, teraz Twoja kolej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Lucyna, teraz Twoja kolej :)
Ja sobie wypraszam, ale nikogo "do tablicy" nie wzywam.
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
A ja proponuję darować sobie wszelkie wypominania tego co było kiedyś.
Nie ważne jak ktoś kiedyś kogoś nazwał, ważne to co przed nami.
Ze swojej strony nie mam pretensji do nikogo i z ogromną przyjemnością usiądę przy ognisku z każdym :-)
Pozdrowienia
Basia
Nigdy w życiu. Na to nie licz. Proszę tylko abyś nie wp... mi się do wątków i ich nie niszczyła.