Odp: Koszulka forumowa, edycja 2009
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Przy 26 koszulkach i 450 aktywnych użytkownikach większe jest prawdopodobieństwo spotkania przez forumowicza bezkoszulkowego forumowicza koszulkowego niż spotkania przez forumowicza koszulkowego innego forumowicza koszulkowego.
Od tego jeszcze tylko krok do heretyckiej tezy(*): łatwiej będzie się nam rozpoznać, jak nie będziemy nosić tych koszulek ;)
Pozdrawiam
Bartek
PS: teza (*) jest na szczęście sprzeczna z zasadami logiki
statystyk miał być sprytny a nie logiczny;)
teza brzmi: im większy podzbiór forumowiczów koszulkowych w zbiorze forumowiczów ogółem tym większe prawdopodobieństwo spotkania przez jeden z elementów podzbioru forumowiczów niekoszulkowych jednego z elementów podzbioru forumowiczów koszulkowych.:mrgreen:
poooozdrawiam też
I po cóż sobie tak komplikować życie i łamać głowę? Kto ma na kogo trafić,to i tak trafi! A koszulka..zawsze blizsza ciału...!
Proszę o koszulkę nr 37 (jeśli informacje są na bieżąco). Rozmiar? Facet 170 cm (bez butów), ani chudy, ani przytyty. Postura ogólnie nie wyróżniająca się. Mięsień piwny słabo rozwinięty. Klatka w normie, nie zapadająca się. Ogólnie rzecz biorąc - rozmiar statystyczny, tj. uśredniony.
Urzekła mnie Twoja historia ;) Dopisuję zamówienie na L-kę z numerem 34, pozdrawiam.
He,he!To ty jestes raczej taki konik hucuł niż konik polny?
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Urzekła mnie Twoja historia ;) Dopisuję zamówienie na L-kę z numerem 34, pozdrawiam.
L4 czy L34, wszystko jedno, byle się dobrze nosiła. A będzie mi w niej do twarzy? Oto ona - :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
He,he!To ty jestes raczej taki konik hucuł niż konik polny?
Właściwie tak, a nawet nie, dokładnie rzecz biorąc jestem polny hucuł:-D
:arrow: jezeli jeszcze cos jest to zamawiam S+L,bede w biesz....prawie caly miesiac sierpien z przerwami.Pozdrawiam
Proszę o XL-kę i nr konta
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Może w obliczeniach pomoże wskazówka, że mamy zamówienia na 26 forumowych tiszertów ;)
Ja błaaagam... 1 XXL lub większa i jedna L dla Czarcika, żeby nie było...:D