Odp: Moderacja, kasacja i skarga do Admina na Recona1
No cóż, trzeba ten temat po prostu przeczekać. Ankieta dotrwa do końca, zostaną ogłoszone wyniki i mam nadzieję zapomnimy o sprawie.
Przepraszam Was, że znów wywołałem dyskusje w tym temacie i proszę aby nie brać ze mnie przykładu i dyskusji nie kontynuować.
PS. Marcin - nie wyjaśniaj. Proszę.
Przepraszam Bartek nie zdążyłem przeczytać Twojego postu.
Zauważyłem, że Recon1 nie jest już modem, o czym nikt nas, szeregowych użytkowników nie powiadomił (czy może coś przeoczyłem?),chociaż cała awantura skończyła się dla niego pomyślnie. Zauważyłem, że dawno nie odzywał się na forum. Czyżby znowu kolejne wielkie odejście?
Co by o Reconie nie mówić, pomimo wszystkich kontrowersji, a może dzięki nim,nie jest on osobą tuzinkową.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
nikt nas, szeregowych użytkowników nie powiadomił
Powiadomił: zmienił się kolor nicka i zniknął wpis z listy moderatorów. Dla zapominalskich link jest dostępny na stronie głównej nad Shoutboksem.
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Powiadomił: zmienił się kolor nicka i zniknął wpis z
listy moderatorów. Dla zapominalskich link jest dostępny na stronie głównej nad Shoutboksem.
Nie powiadomił, dokonał jedynie technicznej zmiany. Jest cały niniejszy wątek o Reconie moderatorze, a tu cisza. Sam nie wiem, co mnie skusiło, żebym wszedł w listę moderatorów. Mogłem równie dobrze zrobić to za rok, albo wcale. Ja jestem po prostu ciekaw, czy to Admim podjął taką decyzję, czy sam Recon, i co z Reconem dalej? Tak tylko z próżnej ciekawości. Dyskusja nad Reconem trwała kilka tygodni i osiągała szczyty emocji, a teraz po cichu moderator znika i nie wiemy dlaczego.
Piskal czy na prawdę nie ma ciekawszych tematów? Jest jak jest i tyle. Trzeba się z tym pogodzić. Kogo interesowalo ten zauważył, kogo nie ten nie zaglądał. Czy trzeba specjalne listy do każdego wysyłać z tego powodu? Myślę, że nie, więc moja gorąca prośba by zakończyć dyskusję w tym temacie.
Dyskusja nie! ale refleksja tak! nie jest mi obojętne, że wieloletni użytkownicy znikają bez słowa!
Drodzy moi Bieszczadnicy, weźcie sobie na wstrzymanie w tematach obocznych dla forum. Gadajcie do woli o bieszczadzkich ćmach i porostach, szukajcie dziur w ziemi i w drzewach, fotografujcie mgłę w opuszczonych piwniczkach, ganiajcie po Kampinosie i po Pyrlandii i piszcie o tym wiersze ale NIE gadajcie choć przez chwilę o moderacji, paskudnym drugim forum czy niezapowiedzianym odejściu jednej czy drugiej osoby.
To co powinno być na forum najważniejsze zaczyna niebezpiecznie zanikać... Da się na forum bieszczadzkim pogadać choć przez tydzień głównie o wędrowaniu po Bieszczadach?
Ja to forum polubiłem kiedyś właśnie za gadanie o Bieszczadach, teraz bym go chyba nie polubił...
Cytat:
Zamieszczone przez
maciej_ka
Dyskusja nie! ale refleksja tak! nie jest mi obojętne, że wieloletni użytkownicy znikają bez słowa!
To może napisz do nich i poproś o wyjaśnienia? Podpisuję się pod pod postami Marcina i Bartka, zakończmy wreszcie ten temat. Żeby wszystko było jasne - Recon1 ma pełne prawa użytkownika forum, ostatni raz logował się tu dziś o godz. 0:07.
Marcowy, a co niewłaściwego jest w tym, że użytkownicy piszą o tym, co im leży na sercu? W dziale technicznym forum bieszczadzkiego niekoniecznie trzeba pisać o Bieszczadach.