4 załącznik(ów)
Odp: KIMB 2012 - organizacja
Na Dzikim Wschodzie w jednej chwili, w środku dnia zrobiło się ciemno. Słychać groźne pomruki zbliżającej się burzy i szum kropel deszczu uderzających o parapet. I jakoś tak zupełnie mimochodem wróciłam pamięcią do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych tuż przed posiedzeniem KIMB utrwalonych:
Załącznik 29175 Załącznik 29176 Załącznik 29177 Załącznik 29178
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
Piskalu ,cóż ...nie będę się powtarzał ...ale jesteś wielki a nawet większy -dzięki
hej
Bobra bobra,chodzi Ci o mój brzuch? Powiedz mi to face to face, czyli beer to beer. Może we wrześniu w gawrze Mavo?:razz:
Pozdrawiam!
PS. Do kronikarzy- a gdzie cdn?
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Bobra bobra,chodzi Ci o mój brzuch?
hi,hi,hi
ostatnio, jak się widzieliśmy, a było to w roku pańskim 2011 przy okazji KIMBU, nie zwróciłem uwagi na Twoje krągłości...
są ważniejsze rzeczy ...a krągłości na które zwracam uwagą należą do...ciut innej nacji ...tej pochodzącej z Wenus...
więc...
a gawra...
tak ,tak czemu nie ,świetna myśl: na wybory MIŚKA Mokrego Podkoszulka też się piszę...
teraz tylko należy wybrać jurystki i wykombinować nagrodę...(oprócz słoika miodu ! )
Oj, Jaśku (GOSPODARZU) znowu się będzie działo w Nasicznym ,
oj będzie :))
Ja bać się zaczynam trochę.:-P
Żeby chociaż Mania nie było,to przynajmniej będzie drętwo.
Postaram się żeby było drętwo i nie przyjadę :-)
Ostatni akt KIMB 2012
Wczoraj , na spotkaniu rzeszowskiego klubu owacje na stojąco towarzyszyły wręczeniu nagród i dyplomów dla Powsimordy roku w kategorii EXPERT dla Wojtka Pysza.
Okolicznościowe życzenia złożył Powsimorda 2008 w asyście dwóch innych Powsimord oraz licznie (2) zgromadzonych forumowiczów.
Niech się darzy !
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Wczoraj , na spotkaniu rzeszowskiego klubu owacje na stojąco towarzyszyły ...
Jak nie ma na czym usiąść, to trzeba na stojąco;)
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
... wręczeniu nagród i dyplomów dla Powsimordy roku w kategorii EXPERT dla Wojtka Pysza.
Okolicznościowe życzenia złożył Powsimorda 2008 w asyście dwóch innych Powsimord
Niniejszym potwierdzam odbiór wyżej wymienionych przedmiotów oraz obecność wymienionych mord;)
DZIĘKUJĘ!
Odp: X KIMB odbył się- Retrospekcje lekko sentymentalne...
Fajnie, jakby powstał wątek z filmikami z ostaniego KIMBU. Bardzo chęnie zerknęłabym, co mnie ominęło. Ja w Bieszczady na początku siepnia, aż na tydzień. Już nie mogę się doczekać
Ano nie było naszego naczelnego dokumentalisty, czyli Andrzeja 627 i nie ma żadnych filmików. Możesz znaleźć na You Tube filmy z dawniejszych KIMBów, ale uwierz, że żaden film i tak nie odda tego co przeżywany live.Amen.
Te wcześniejsze już po kilkakroć widziałam. Andrzej bardzo dobrze utrwalał te chwile, opowiadania, komentarze zdarzeń, bardzo przyjemne. A jest gdzieś zbiorowa fotka uczetników ostatniego KIMBU?