Odp: Dojo albo sala do fechtunku
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Nie rób z nas / ze mnie monstrum ;P Zmoderowałem jeden wpis dlatego, że wyciągałyście jakieś osobiste anse, a nie dlatego, że pochodziły z Facebooka. FB nie jest tematem tabu, nawet - pojadę klasykiem - na "tym prowincjonalnym forum" :-)
:) No jasne rozumiem, tyko tą drugą stronę która wyciągła jakieś osobiste sprawy, a w zasadzie bajki na wodzie pisane należałoby również zmoderować, bo mam poczucie niesprawiedliwości:) Ale nie będę drążyć, bo zbaczam powoli z tematu ;)
Podłączam się do apelu, nie likwidujcie tego wątku!!! Jest cudowny, siedzimy przy ogniu, tańczymy zumbe i pijemy kefir...kto wie co jeszcze się może zdarzyć :)
Nie mam poczucia krzywdy, wprost przeciwnie cieszę się, że wszelkie kontakty zostały zerwane i w przestrzeni wirtualnej i w świecie realnym.
Nie mam też pretensji do Moderatora. Jeżeli sądzi, że mój post, który był reakcja na Pani wpis jest niefortunny to proszę o jego usunięcie. Oczywiście, rozstrzygnięcie tego czy należy go usunąć czy też daję pod osąd Moderatora.
Jeśli tutaj można wszystko, to ja z taką osobistą refleksją. Sonka zapewniała, czas już jakiś temu,że to jej ostatni wpis. Przyznać trza, że długi i podzielony na wiele części. Ktoś się orientuje, ile jeszcze odcinków przed nami? Nie, nie, nie mam nic na przeciwko, wprost przeciwnie, nie widzę przeciwwskazań, zawsze czytam posty Sonki, wróć- post Sonki z wielkim zainteresowaniem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Anyczka20
tą drugą stronę (...)należałoby również zmoderować, bo mam poczucie niesprawiedliwości:)
Racja, już zmoderowane :)
Cytat:
Zamieszczone przez Piskal
Jeśli tutaj można wszystko...
Absolutnie nie wszystko :-) Osobiście skłaniam się ku opcji, żeby dojo stało się miejscem jednego wielkiego oftopu, czyli kanału na strumień świadomości bez obawy, że ktoś się przyczepi, że post nie na temat i rozbija merytoryczną dyskusję. Bo dyskusja o kefirze z zumbą ma swój urok :-D Jednakowoż wątek nie może być enklawą dla tych, którzy uwielbiają się taplać w ścieku. Ale to moja prywatna opinia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
ja normalnie nic z nie rozumiem! (...)
egzystencyja jednak znalazła problem...w którą stronę tę dupencyję odwrócić ?:lol:
;););)Nie można tego tak zostawić! Trzeba się tym zająć! Znaleźć odpowiedzi na pytania, umożliwić zrozumienie! Uważam, że nadszedł najwyższy czas na powołanie DOJO II ! :mrgreen: (póki co II ... :twisted: )
Gdzieś, kiedyś, w starożytnym Forumie.
Bazylsertateles: Będzie to mój ostatni już post.
Chór Prowincjuszy: To post jego ostatni!
Bazylsertateles: Admina proszę o skasowanie mojego konta.
Chór Prowincjuszy: O jejku, o jejku, o jejku!
Bazylsertateles: I wtedy nic już nie napiszę, serio!
Chór Prowincjuszy: Tere-fere-duperele!
Bazylsertateles: Dawno już bym to zrobił.
Chór Prowincjuszy: ???
Bazylsertateles: Kiedy ona...
Chór Prowincjuszy skanduje: O. N. A! – O. N. A! – O. N. A!
Bazylsertateles: Nie O.N.A., tylko ona.
Chór Prowincjuszy podśpiewuje: ona temu winna, ona temu winna, pocałować go powinna!
Bazylsertateles: Nie, nie trzeba, nie mam poczucia krzywdy.
Chór Prowincjuszy: Święty, święty, święty!
Bazylsertateles: Wprost przeciwnie, cieszę się.
Chór Prowincjuszy: He, he, he!
Bazylsertateles: Nie mam też pretensji.
Chór Prowincjuszy pochlipuje i łka rozrzewniony a w tle sączy się song Blendersów:
ONA JEST TU!:
http://www.youtube.com/watch?v=HT3HR...ture=endscreen
No i już, już. Ledwo Moderator napisał, żeby się nie taplać w enklawie, to Sir Bazyl puszcza film o taplaniu :lol:
Zobaczymy czy się uda, pierwszy raz wklejam filmik
http://www.youtube.com/watch?v=6BTjG-dhf5s&feature=branded
Jest i Zumba i ognisko.
Cytat:
Zamieszczone przez
Sonka
To już jest naprawdę ostatni mój post. Miło było mi z Wami gadać.
"jerona dziołcha nie ma tak lekko..."
Każdy by tak chciał,...no,...miodzio... spijać i jeszcze kefirkiem zapijać ...nowe "jestestwo" .
Zgłaszam protest ,nie można tak sobie zmieniać obywatelstwa i przynależności około-ogniskowej.
Sonka musi zostać Sonką ,
a nie żadnym np. wilkiem, skrzatem itd.(Lucy (Phere )nakaże być komarem...to biedactwo zostanie :( ,przeciwstawianie się ...toż to najkrótsza droga do kotła...)
To jest działanie nie fair !!!
Jeżeli jaśnie wielmożna moderacja wyda zezwolenie .. to ...ja też tak chcę .
Upiorę podkoszulek na ramionkach , tak, ten w siateczkę...zaceruję białe skarpetki frotte i przyjmę sobie nowe obywatelstwo i nazwisko...np: -Szara Wilczyca- albo ...-Hojnie Obdarzona Foczka- .
Obiecuję pisywać tylko do wątków powiązanych z prozą i poezją... no może czasami mnie poniesie i popiszę o zakapiorowatym żywocie -co dla mnie oznacza to samo ( lubię mistycznych kowbojów :) )
.hi,hi,hi.
Jeżeli Sonka zniknie z forum,i pójdzie do ognia Lucy (phere ???) to będziemy wszyscy winni jej kary...tak jak tu równo stoimy .
A z kolegami Mefisto (phera ???) to już nie przelewki.
Więc korzystając z tego ,że mam klawiaturę pod palcyma ,ośmielam się zaproponować... Komitet Obrony pt: -Dojo Upoważnia Prowincjuszom Antycypować...
Kto jest za ,palec w górę ,kto przeciw ,a ssssiooo!
Aaaa sioo na połoniny i w bezlistne lasy,aaa... sioo!
(Asiu 999-nie bierz tego ,powyższego do siebie :) )
o !!!
Sonka nie opuszczaj forumu, nie !!!
Bazylku,a ty byś już się wstydził ...wiesz...tak ...męczyć niewiastę-niebogą,...sam sobie pogrzeb w ognisku Lucy(phere)...tam takich ,jak my ,to wiesz...i ...to bez kefirku.
Marcowy-bądź wyrozumiały dla szczura ściekowego ,jakim jestem,rozumiem,że dla rasowego ,pręgowanego -apartamentowego kota to raczej...świat nieznany i prowincjonalny.
aaaaa...bez maceracji...to dla kolegi dzień stracony ...co...?
sługa uniżony (jeszcze ) pierogowy
(Bazylku,dobry był koncert Brygady Kryzys na trójce...dobry...! )
1 załącznik(ów)
W tym wątku brakowało mi strasznie gołej baby, no to se wrzucę :twisted: