Odp: KIMB 2017 - dyskusja
Czerwienię się,gdy czytam o ofiarnych sprzątających.Ale jestem dumny gdy czytam inne wpisy o KIMB-ie.Mogę podsumować i ja tam byłem....Do zobaczyska!
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
(...)
Szczególne podziękowania dla Wojtka Pysza, który sprawę doprowadził do Łopienki, oraz dla Piskala, który rzecz tę właśnie zdalnie finalizuje. (...)
Ejjjjj ! czuję się pominięty :evil:
A kto pojechał specjalnie do Łopienki aby dostarczyć nagrody na miejsce ?
I ja dołączam do podziękowań. BO TAK mi się ciepło jakoś zrobiło, gdy zobaczyłem tyle uśmiechniętych ludków wołających ooooo długi przyjechał, dziękuję za to serdeczne powitanie. Osobne podziękowanie sponsorom, nagrody - upominki przerosły najśmielsze marzenia, BO TAK hojnych darczyńców ze świecą szukać.. Mam nadzieję, że wybaczycie mi zbyt krótki pobyt, ale po 800 km jazdy byłem bardzo zmęczony. Może następnym razem uda się to inaczej zorganizować, znaczy przyjadę wcześniej i wyśpię się ;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich, których dane mi było spotkać, a także tych których będę mógł spotkać dzięki forum
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Ejjjjj ! czuję się pominięty :evil:
A kto pojechał specjalnie do Łopienki aby dostarczyć nagrody na miejsce ?
Kurczę, Heniu, nikt mi nie powiedział... Sorki i dzięki :oops:
Jeśli jeszcze kogoś pominąłem, to wyłącznie z niewiedzy. Ale podziękuję świadomie już wkrótce :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Kurczę, Heniu, nikt mi nie powiedział... Sorki i dzięki :oops:
Ja potwierdzam, że transportowałem "fanty" tylko na odcinku Warszawa-Rzeszów. A dalej, w trosce o to, abym za dużo nie wiózł w sakwach oraz żeby się to nie rozleciało po drodze, ładunek przejął Henio.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
Ja potwierdzam, że transportowałem "fanty" tylko na odcinku Warszawa-Rzeszów. A dalej, w trosce o to, abym za dużo nie wiózł w sakwach oraz żeby się to nie rozleciało po drodze, ładunek przejął Henio.
Z przymrużeniem oka chciałem tylko zwrócić uwagę że mamy na forum świetną logistykę, choć aby nie chwalić dnia przed zachodem trzeba poczekać na potwierdzenie odbiorców krańcowych ;)
No, tak. Ja natomiast zapewniłem transport na odcinku Łopienka- Toruń, logistyka na najwyższym poziomie.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Z przymrużeniem oka chciałem tylko zwrócić uwagę że mamy na forum świetną logistykę
Nie ma co mrużyć oka - łańcuch dostaw wyglądał imponująco, popatrzcie na schemat.
Załącznik 42996
Rozbudowane łańcuchy dostaw bywają źródłem kłopotów! Ale nie tym razem - dziękuję logistykom za sprawne dostarczenie benefitów, a wszystkim jeszcze raz dziękuję za nominację i wybór!!!
Waldemar
Nagroda ufundowana przez Piskala (piękny wieszak) dziś do mnie dotarła - dzięki serdeczne! (masz zapchaną skrzynkę PW)