Ale to w ogóle nie o problem chodzi :D
Wersja do druku
Czy z Poznania ktoś jedzie lada dzień?
kto jedzie dzisiaj z cisnej do warszawy?
cisna - warszawa 12.08
mikigl@tlen.pl
witam najprawdopodobniej będę jechał 10.09 lub 11-12 .09 ze szczecina do łupkowa wyjazd nie do końca pewny ale jak cos to zapraszam 3 miejsca wole będą
a kontakt dyfre@o2.pl
Szkoda, że nie 22.09, bo pewnie przez Poznań (lub okolice) będziesz jechał? :)
No i mam pytanie - czy ktoś jechałby z Poznania w Bieszczady 22. września? Albo w nocy z 21.09 na 22.09 :).
Pozdrawiam!
Magda
Wiem, że ciut późno, ale może jeszcze komuś się przyda ta informacja - rano jadę w kierunku na Komanczę/Smolnik, mogę kogoś zabrać z Rzeszowa. Jesli ktoś reflektuje, proszę o PW z nr tel :) Wyjazd ok. 7-8
ciut późno faktycznie bo i ja jutro jadę na Smolnik ale mam już bilet :))) a gdzie dokładnie będziesz Mamcia? na schronisku jutro? może sie zobaczymy jesli tak
Bardzo mnie to cieszy! Do zobaczenia zatem po południu między Smolnikiem a niebem! :)
Dwie osoby pilnie poszukują transportu Poznań- Bieszczady- Poznań
Wyjazd 1/2 września, powrót 8.
Witam. Pilnie poszukuję transportu w Bieszczady do Sanoka 8 września 2012 (ewentualnie 7 września). Jestem z północy Polski i dojazd pociągiem zajmuje cały dzień z 5 przesiadkami.
Mogłabym dojechać w większe miasto jak Gdańsk, Olsztyn czy nawet Warszawa i stamtąd jechać. Jakby ktoś miał jakieś wolne miejsce w aucie będę mega wdzięczna ;-)
mój mail renata.olenkowicz@wp.pl
Pozdrawiam
27.09 wybieram się z Bydgoszczy w Bieszczady. Powrót 02.10.
Jako, że samemu nie opłaca się jechać autem oferuję miejsce, max. 2 miejsca (z nieprzesadzonym 8-) bagażem, bo bagażnik pies zajmuje).
Docelowo - schronisko na Jaworcu, po drodze Komańcza, Cisna, Kalnica, ewentualnie Wetlina.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila: raphalla@wp.pl.
Zapewniam bezpieczną jazdę, moje marudzenie ;) (dostępna opcja bez marudzenia) oraz towarzystwo uroczo śliniącego się blabladora :-D .
ponawiam jade we wtorek 11.09 moge kogos zabrać będę jechał do łupkowa ze szczecina trasa jeszcze nie ustalona zawsze można coś zmienic tel 791363332
Good morning girls and boys. Będzie ktoś jechać z Bieszczadów do/przez Rzeszów 1 października?
A może ktoś z okolic Puław wybiera się na weekend 15-16.09.12 w Bieszczady?
z rzeszowa w bieszczady ktos jedzie 14.09
ja :) tylko popołudniu i jeszcze zabieram forumowicza z Krosna po drodze :)
nie daję rady ze znalezieniem komunikacji Rzeszów - Bieszczady.
gdzie znaleźć połączenia PKS???
proszę o odp. PRV. na stopa nie chciałbym ryzykować (czasem strata czasu)
Sprecyzuje dokładnie gdzie chcesz dojechac my jedziemy z Gdańska do Rzeszowa pociągiem, potem o 11 z Rzeszowa do Ustrzyk Dolnych i z Ustrzyk Dolnych do Ustrzyk Górnych o 16:09 Jak coś to z chęcią pomogę w znalezieniu połaczenia, ale najlepsza podpowiedzią będzie podanie ci numeru do PKS w Sanoku numer 13 463 57 73 Tam udziela ci wszystkich informacji.
Napisz jeszcze czy będziesz jechał pociagiem czy PKS z Poznania, bo domyślam się że jedziesz z Poznania, jak tak to pewnie mogli bysmy się zobaczyć w Krakowie Płaszowie w TLKA do Rzeszowa.
Wyjazd w nocy z Puław by tam być na wschód słońca -takie plany a co z tego wyjdzie to się nazwie.
Jedno lub dwa miejsca wolne.
Z 2 na 3 X.2012r. jadę do Ustrzyk G. przejazd najprawdopodobniej Gliwice , Katowice. Kraków , Rzeszów i do dołu miejsce 1 lub 2 . Jesli ktoś ma podobny termin proszę dać znać , może się zabrać. CZekam na info
Dzięki Wam za informacje -śledzę wątek cały czas :} Ja jednak mogę jeździć tylko na weekendy (wyjazd piątek po południu/sobota rano i powrót niedziela). Kraków.
ja prawdopodobnie 28/09 po połedniu udam sie do Łupkowa...jakieś miejsca mogę mieć..
Wstępnie wiem, że będę szukał transportu dla 2 osób w kierunku Łupkowa, 29.9 (sobota) ok 11 z Rzeszowa lub po 15 z Sanoka w tym samym kierunku.
Szukam transportu dla dwóch osób w Bieszczady z Krakowa w piątek późnym wieczorem lub sobotę rano :)
Ahoy.. to ja zapytam czy ktoś nie jedzie w stronę Gliwic z Bieszczadów w okolicach najbliższego weekendu. bzzzzzzzzz....
Szukam transportu ze Szczecina do....Ustrzyk....koniec września lub październik....wiem że szanse są nikłe....ale co tam...
Wybieram się z kolegą ze studiów w dniach 26-30 września samochodem w Bieszczady.
Mogę zaoferować transport z Warszawy do Ustrzyk górnych. (lub z/do miejsca pośredniego na trasie)
Wyjazd 26 września o świcie.
Koszty przejazdu dzielimy proporcjonalnie na liczbę osób w samochodzie
Samochód jest na gaz więc nie wyjdzie drogo.
Jak by ktoś był zainteresowany zapraszam
kontakt przez forum albo na emaila
l-laskowski@wp.pl
Witam.
Wybiera się może ktoś w sobotę 6 października z Rzeszowa do Ustrzyk Górnych i dysponuje wolnym miejscem dla dwóch osób i dwóch plecaków. Jak na złość sobota to jedyny dzień bez połączenia autobusowego nawet z przesiadką (chyba że jest a ja go nie znalazłem) a pasuje nam właśnie tego dnia dotrzeć na miejsce.
Pozdrawiam.
Dzięki za info, widziałem to połączenie ale z kilku powodów(m.in. wczesna godzina, autobus przelotowy z Warszawy i koszt biletu) nie jest dla mnie do przyjęcia. Jest jeszcze opcja dojazdu do Wetliny i tam złapanie stopa do UG, jeżeli nie znajdę transportu z Rzeszowa, tak dostanę się na miejsce. Pozdrawiam.
Jeżeli by przy okazji szukania tych dwóch miejsc było jeszcze jednoto chętnie skorzystałabym z niego. Chcę dotrzeć na 29. 09 do Komańczy na koncert Domu o Zielonych Progach na godz 20.00. (a może też właśnie na koncert się wybieracie) Również jestem harcerką. aaaa jechałabym z Rzeszowa. mój nr gg 7743725
Rozumuje, że słowo "prawdopodobnie" oznacza, że mogą nastąpić zmiany więc...Jeżeli byś jechał zamiast 28 to 29 to chętnie się zabiorę z Rzeszowa lub Jarosławia.mój nr gg 7743725
Hej!
Poszukuję transportu dla dwóch osób (para) z okolic Kozienic, Pionek, Radomia, Zwolenia, Puław. Dojazd do Lublina, Dęblina czy Warki też wchodzi w rachubę. Interesuje nas wyjazd 4 października w nocy, skrajnie 4 po południu/5 z samego rana.
Gdyby ktoś jechał i miał 2 wolne miejsca, proszę o kontakt na mail: bartoszmazur89@gmail.com.
Pozdrawiam :)
Jadę 7/8 października, mam wolne miejsca. Kontakt PW, GG lub tel jak ktoś ma.
Cześć. Czy jedzie ktoś jutro, czyli w piątek 5.10.2012 ze Śląska lub Krakowa w Bieszczady? chętnie dorzucę się do paliwa. pozdrawiam. Klaudia
Witam, szukam dojazdu do Rzeszowa czyli kogoś, kto w niedzielę, 14 października, rano, ok. 9 będzie wracał z okolic Wołosatego. Jest nas dwoje więc dwa miejsca, dorzucamy się do paliwa. Pozdrawiam, Ola
W piątek 12 bm. (około 11-12) jadę z okolic Łodzi przez Radomsko, Tarnów, Jasło, Komańczę, Cisną w stronę Ustrzyk Górnych. Będę miała 2 miejsca wolne. Powrót w niedzielę około południa.
dziś (12.10) wyjazd z Krakowa, wieczorem. mamy dwa wolne miejsca w aucie. zrzutka na paliwo 50 zł. powrót w niedzielę. prosze o szybki kontakt chętnych 509 362 476 :)
Karolina
KTO jedzie w biesy z wawy 31.11????