No to niezła okazja, żeby reaktywować czwartkowe piwka stołeczne :grin: Ja jestem do dyspozycji.
Wersja do druku
Czekam na propozycje.
pozdrawiam
Ja jako wkupujący się mogę postawić kolejkę, zanosi się, że... nie byle komu ;)
Nie wiem, gdzie były spotkania i czy był stały lokal, jako warszawiak wiem, że jest ich wiele i dosyć fajnych. Czekam więc na sygnał gdzie i o której. Jeśli to będzie po godzinie 17.30 to już uwzględniam termin w kalendarzu :)
Jestem za -może chociaż warszawskie spotkania nie przejdą mi koło nosa.
Już puszczam sygnał dalej...
Jesli to bedzie po 18.30 to ja moge sie stawic... Przynajmniej na dzien dzisiejszy, ale jutro ide pierwszy dzien do pracy po 2 tyg. urlopu i nie wiem co zastane :(
No to ruszamy bryłę z posad:
Czwartek, 9 października, godz. 18.30, tawerna "Czwarta Szklanka", www.szklanka.pl,
Dozo :)
Edit - mają chyba jakiś problem ze stroną, więc na wszelki wypadek podaję współrzędne: ul. Śniadeckich 17, tuż przy pl. Konstytucji i stacji metra Politechnika, mapka tutaj.
ja sie pewnie spoznie, ale mysle ze na jedno piwko przyjde... na wiecej moge juz nie miec sily...
Czas zarezerwowałem, kasę na kolejkę też, wiem gdzie to jest i faktycznie od wczoraj nie można stronki "szklanki" otworzyć.
:-P SUPER!!!!
Do zobaczenia w "Szklance". Ja pojawię sie ok. 19.00 - 19.30.
Pozdrawiam wszystkich
AnkaWawa
Jeszcze tylko dodam, bo może nie dla wszystkich to jasne:
Spotkania Anonimowych Bieszczadników są otwarte dla WSZYSTKICH forumowiczów - męskich i żeńskich, starych i młodych, rządowych i opozycyjnych, znanych i nieznanych, warszawskich i pozastołecznych.
Serdecznie zapraszamy! Nie zna granic ni kordonów pieśni zew! :)