Odp: Powsimordy 2009 – głosowanie
Gratuluję serdecznie wszystkim POWSIMORDOM już ogłoszonym i tym, którzy jeszcze pozostają w zalakowanej kopercie...:razz:
a czy są przewidziane jakieś nagrody dla głosujących? ;) czy będzie losowany jakiś samochód albo wycieczka na przykład? albo cóś tam innego?:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Składam formalną propozycję, aby Laureatom wpisywać z urzędu pod nickiem wyrazy "Powsimorda Roku...".
Np. po nickiem "Piotr" widniałby nie tylko napis "Moderator", lecz także "Powsimorda Roku 2008 i 2009".
Taki wniosek (złożony z inspiracji jednego ze zwycięzców) czeka już na akcept Admina. Z tą różnicą, że tytuł miałby być wpisywany na wniosek uhonorowanego, a nie z automatu, bo np. Malkontent mógłby sobie tego nie życzyć ;)
Cytat:
Zamieszczone przez asia999
a czy są przewidziane jakieś nagrody dla głosujących? czy będzie losowany jakiś samochód albo wycieczka na przykład?
Oczywiście, nagrodą jest wycieczka do Sękowca :mrgreen:
W finale wyborów Malkontenta Roku walkę nawiązały jedynie panie. Zefirowi nie udało się zebrać znaczącego fanklubu i chłop się w rozgrywce praktycznie nie liczył. Finisz należał do jednej kandydatki.
Powsimordę 2009 w kategorii Malkontent Roku zdobywa bezapelacyjnie
Orsini!!!
100 lat, 100 lat!!!!!
PS. mam nadzieję, że złożysz Orsini wniosek o umieszczenie tytułu pod nickiem;)
Orsini! Przyjmij moje Wielkie Gratulacje ;)
YES YES YES
chociaż coś raz w życiu wygrałam!!!
no to jutro pijemy :lol::lol::lol:
Brawo Orsini! Zasłużone zwycięstwo. ;)
Krysiu gratuluję i w imieniu wszystkich współforumowiczów proszę o jeszcze więcej zrzędzenia, marudzenia i wszelkiego stękania... Za rok znowu będziesz miała okazję wygrać ten konkurs.
Ja się nie lubię powtarzać;-)))
ale przejęłam tytuł po Klopsiku zdaje się, więc czuję się naprawdę zaszczycona!!!
jeszcze raz dziękuję!!!!:lol:
Qrcze, ja nic nie zauważyłem, że zrzędziła, marudziła, stękała. :-( Jak się z tego cieszy no to... gratuluję!