Elementy jesteśmy:D:D:D
Wersja do druku
No to mam zamówienia na 41 sztuk, listę chętnych zamykamy za 2 dni :-)
Ja też chcę :)
To proszę zamówienie na PW, koniecznie z rozmiarem :)
Zamawiam 3 egz. koszulki w rozmiarze XL.
Zatem zamówiliście 51 sztuk :) Sklepik zamykamy za godzinę z haczykiem!
Szanowni Koszulkożercy :grin:
Miło mi poinformować, że w pierwszym forumowym rzucie tiszertowym 34 osoby zamówiły 53 koszulki. Rzeczonym 34 chętnym zostaną dziś przesłane wszystkie szczegóły i dane do przelewu. Na pieniądze czekam do piątku 7 sierpnia - oczywiście mam na myśli data zaksięgowania wpływu na moim koncie. W poniedziałek 10 sierpnia składam zamówienie i przesyłam kasę producentowi. Będzie to ta sama firma, która robiła koszulki powsimordowe, więc mogę im zaufać.
Koszty na dziś są następujące:
- 22 zł za 1 koszulkę z nadrukiem (Stedman, 185g/m2),
- 6 zł za przesyłkę 1 lub 2 sztuk (list polecony priorytetowy, koperta bąbelkowa),
- dodatkowy 1 zł za przesyłkę każdej następnej sztuki - niewiele takich zamówień jest, ale są :-) Mam również dwa zamówienia od etranżerów, im prześlę oddzielną informację o kosztach przesyłki, zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.
Większość Waszych zamówień jest na 1 szt., więc - jak łatwo obliczyć - przelewacie 28 zł. Forumowicze z Warszawy lub tu bywający mogą odebrać tiszerty osobiście - kontakt także dostaniecie w PW - ale wszystkich proszę o wcześniejszy przelew. Jeśli wszyscy chętni wpłacą kasę w terminie, to zamówienie może okazać się tańsze o ok. 2 zł. W takim przypadku oczywiście wszyscy dostaną zwrot zainwestowanej nadwyżki. Ostateczne rozliczenie akcji przedstawię do końca sierpnia na forum. Przypominam, że to akcja non profit, przynajmniej dla mnie 8)
A teraz uwaga! Mamy jedną zmianę koncepcji - obawialiśmy się tego, a producent potwierdził: logo wyłonione w głosowaniu ma zbyt dużo detali, by wydrukować je czytelnie w małym formacie na lewej piersi, wobec czego zostanie wydrukowane centralnie na obu piersiach, w formacie ok. A4. Ale nie ma tego złego - funkcja rozpoznawcza będzie w ten sposób lepiej spełniona :-) Jutro będę miał ostateczną wizualizację od producenta - jeśli ktoś chciałby zobaczyć efekt finalny, to niech się wstrzyma z przelewem.
Dziękuję Wam za zamówienia, w razie pytań odzywajcie się. Pozdrawiam :-)
Przepraszam za obsuwę, ale dopiero przed chwilą dostałem ostateczną wizualizację forumowej koszulki, którą załączam.
Na razie mam wpłaty od 11 z 36 osób, ale ponieważ sam sugerowałem, żeby poczekać z przelewem na ostateczną kształt logo, to się nie awanturuję, tylko przedłużam termin wpłat do piątku 7 sierpnia. Tego dnia kasa wszystkich chętnych powinna się znaleźć na moim koncie. O ile nie zaangażujecie do transferu Poczty Polskiej, to może się udać :-)
Przypominam, że te osoby, które chcą odebrać koszulki osobiście, również są proszone o wcześniejszy przelew należności, oczywiście pomniejszony o koszty przesyłki.
Dziękuję i pozdrawiam
Edit:
Po otrzymaniu każdego przelewu wysyłam nadawcy potwierdzenie via PW.
Moja sugestia jest taka,żeby było BIAŁO !
Żółty kolor jest słabo kryjący i trzeba biel dawać na podkład i tak.Co Wy na to?