Odp: (nie)bieszczadzkie impresje
No nie masz racji Derty;-)) z cyfry nie osiągniesz takiej cz-b fotki jak z analoga, chyba, że z aparatu za kilkadziesiąt tysięcy zł-średniego formatu cyfrowego, a kogo na takie zabawki stać.
Derty ma bardzo dobry aparat więc marudzi, że nei ma czym robić, bo Bartek jakoś nie narzeka, a i ja też nie narzekam jak swoim czasem jeszcze robię;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
Derty a czym robisz i na czym... ?
D-50 z kitowym szkłem:/ Rozmazy nie foty z tego:P Tylko zoom 70-300 jaki taki.
Pozdrawiam,
Derty
PS: Impresji mi trzeba...coś tu mało dołożone;>
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Derty ma bardzo dobry aparat więc marudzi, że nei ma czym robić, bo Bartek jakoś nie narzeka, a i ja też nie narzekam jak swoim czasem jeszcze robię;-)
Co to znaczy 'jeszcze robię'? Zarzuciłaś ten sport?:O Chyba Cię klacza kopnęła;P
Pozdrawiam,
Derty
Niiii;-) kupiłam se fuji rok temu i w końcu mam użyteczne ISO 1600 i kolorki bajka, ale Nikusia jeszcze czasem używam-w tzw. extremalnych warunkach-jak nie przeżyje to trochę mniejsza strata niż fufu :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
D-50 z kitowym szkłem:/ Rozmazy nie foty z tego
Derty, toż to prawie już kultowa „puszka” Nikona ! Trochę osprzętu i jest git!
...oj kultowa kultowa... kilka lat temu oglądałem w Szkocji wystawę zdjęć konkursowych do ichniejszego wydania National Geografic.. w kategorii natura D50 i D70 to 80% maszynek.. a zdjęcia że się delikatnie wyrażę "urywały głowę" ...tylko te szkiełka takie drogie... ech
Basiu, śliczne!
Ale wam zazdroszczę!
Babia zimą mi się znów śni po nocach, a nie wiem, czy uda się się sen zrealizować tej zimy...
Dziabko jak Ci sie przyśni taka z wyjazdem w piątek w nocy i spaniem w sobotę to my bardzo chętnie;-))tylko bez nart
Basiu ale fajną pogodę mieliście, no i te drzewa zimowe...boskie!
marzą mi się takie
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Dziabko jak Ci sie przyśni taka z wyjazdem w piątek w nocy i spaniem w sobotę to my bardzo chętnie;-))tylko bez nart
No jeżeli, to z nartami własnie! Kwietniowy zjazd z Babiej - cudo. Zobaczymy, bo na razie marzec jest zaplanowany, luty cały w pracy :( Kwiecień, jeszcze nie wiem..