Kilka fotek z mojego świątecznego wypadu w Bieszczady
Wersja do druku
Kilka fotek z mojego świątecznego wypadu w Bieszczady
no to coś aktualnego dla odświeżenia tematu...
Klimatyczne. Fajnie, że się nimi dzielisz.
Pzdr.
K.
Z Chocenia i okolic ;-)
http://anyczka20.fotosik.pl/albumy/172736.html
A oto kilka fotek z mojego ostatniego wyjazdu w Bieszczady(fotki z niedzieli i poniedziałku 22-23 kwiecień). W górach totalne puchy...
Trawa leży,kolorów brak ale jeszcze kilka fotek wysyłam(dla stęsknionych po śnie zimowym).
Mam nadzieję, że podczas weekendu porobię podobne, choć prognozy nie są zbyt optymistyczne :)
Świetne :)
A to zeszły tydzień.
Szczegolnie to drugie zdjęcie z Borzawą na horyzoncie kręci niemilosciwie.
Kręci ale daje nadzieje.
Ja mam nadzieję, że te sniegi zejdą do końca maja :-) Jak zejdą z Borżawy, to i może z Gorganów zdążą zejść :-)Cytat:
Zamieszczone przez Henek
Jak ktoś ma ochote, to zapraszam. Kilka aktualnych fotek, jak zwykle z dala od połonin ;)
http://anyczka20.fotosik.pl/albumy/184827.html
Jak zwykle ładne fotki.
Pozdrawiam
Popieram Bertranda-śliczne fotki Anyczka !!!
A ja powiem ze urocze
pozdrawiam
Extra fotki Ala.
A tak BTW widzę, że aparat zmieniłaś :-)
Dorzucę kilka zdjęć są z Karkonoszy, w których spędziłem długi weekend. Mam nadzieję, że nie potraktujecie tego jako offtop. Jakby co, to mogę sam siebie zmoderować :mrgreen:
http://marcowy.fotosik.pl/albumy/185488.html
Kilka fotek z Bieszczadów Wschodnich
I panoramki.
Ładne zdjęcia Marcowy, a i ludzi na szlaku nie było zbyt wielu.
.....Bieszczady Słowackie...
....dzień wczorajszy w Bieszczadach...
Dzięki, specjalnie wybrałem takie zdjęcia, żeby nie było ludzi ;) Niestety, na grzbiecie w okolicach Karpacza i Szklarskiej były prawdziwe ceprostrady, a na Śnieżce ludzie stali jak śledzie w beczce :roll: Ale popołudniami, po zatrzymaniu wyciągów dało się wytrzymać :-D
Ja w kwestii formalnej - prośba do żubra i jaro, ale nie ylko - do wszystkich wrzucających zdjęcia z bieszczadzkich zagranic: piszcie co na nich jest, i gdzie to jest. Bo tak to tylko można popodziwiać, nie wiedząc co się podziwia...
[QUOTE=misiekjakub;43829do wszystkich wrzucających zdjęcia z bieszczadzkich zagranic: piszcie co na nich jest, i gdzie to jest....[/QUOTE]
Bardzo dobry pomysł, jestem za! Skromny opis zdjęcia jest wskazany.
Nie tylko z zagranicy. Wielu z nas jest od niedawna "bieszczadnikami". Podziwiając ładny widoczek, drzewko lekko krzywe, strumyk, też chcielibyśmy przy okazji tam zajść.
Pozdrawiam
Długi
piękna ta wiosna na Twoich fotkach
Kilka fotek z pierwszego dnia mojego weekendu - spacer nad Jabłonkę i gdzieś w okolicy. Parę zdjęć znalazło się w wątku "Co tam rośnie, bo nie wiem jak się nazywa":wink:
Drugi dzień - Jez. Duszatyńskie sięgnięte od Duszatyna
Kolejny dzionek - wypad na Caryńską, zejście na drugą mańkę - standard, no ale dziołchy moje nie były, to zaś trza było wziąć.
ciąg dalszy
Końcówka dnia:) wodspad gdzieś tam już wrzuciłem, a inne "upload failed..."
Wypad z Wołosatego na Tarnicę, Halicz i Rozsypaniec. Pogoda jak widać do dupy, widoków zero, ale i tak było fajnie:-D
dzień dobiegł końca
Dzięki za zdjęcia. Fajnie się je ogląda.
No i kilka zdjęć kirkutu w Baligrodzie
Pozdrawiam:-D