Wybiera się ktoś w Bieszczady 1.11 z Krakowa? :)
Wersja do druku
Wybiera się ktoś w Bieszczady 1.11 z Krakowa? :)
Jaga - ja :P ale zapewne autobusem bo nie mam własnego transprtu. jeżeli ktoś w środę wieczór/czwartek rano jechal i miał wolne miejsce to jak zwykle się piszę :P oczywiście jestem druga w kolejce po koleżance ;p
Hej,
Jedzie ktoś może z Katowic albo z Krakowa 31.10. w Bieszczad?
Ja się wybieram w Bieszczady z Warszawy dzisiaj w nocy tak by rano być na miejscu. Mam 3 miejsca (na ścisk nawet 4).
Wybieram sie prawdopodobnie (o ile bedzie dobra pogoda) na najblizszy weekend (14 i 15 listopada) w Bieszczady, wyjazd z Lublina ok. 4 nad ranem w sobote. Trasa przejazdu to Biłgoraj, Jarosław, Przemyśl. Info pod nr gg 5140901
Może i pojechałbym z Tobą ale...ja weekend mam dopiero 17-18 listopada;)
Ja bedę leciał w Bieszczad 7 grudnia....lub 6 po połedniu ;-) Z Wawy i miejsca mogę jakieś mieć. ;-)
Poszukuję transportu z Krakowa w Bieszczady. Ostatnio się udało, i to jak...! ;) więc może i tym razem :)
Termin: piątek 30.11 w godzinach popołudniowych (po 16:00), tak żeby dotrzeć do Ustrzyk Górnych (lub w okolice) o sensownej porze. Powrót w niedzielę po południu.
Może ktoś się wybiera i posiada 3 wolne miejsca w samochodzie? :)
Witam :)
Poszukuje transportu dla 2 osób z RZESZOWA w Bieszczady (Cisna, Ustrzyki Górne, Dolne, Wetlina...etc. bądź nawet same okolice) w PIĄTEK 30.11 po południu bądź w sobotę 01.12 rano ... GG 8849841
Wolne miejsca w Bieszczady w najbliższy czwartek wieczorem lub piątek rano. Trasa jak zwykle. Trasa jak zwykle.
27.12.2012-mam 2 wolne miejsca dla osób z niedużym bagażem,lub jednej z większym.-Start z Zielonki k.Warszawy meta w Wetlinie.Ew info przez priv.Aha start ok 6 rano
wolne miejsca w Bieszczad... wyjazd czwartek na noc lub piątek rano. docelowo Balnica ale możliwy podrzut w inne miejsce. preferowane oczywiście śliczne dziewczyny ;-)
no dobra...nie muszą być takie bardzo sliczne....zmiana terminu: jutro o 15 wypadam z Wawy. bede leciał trasą katowicką bo zabieram kumpla z Radomska.
Witam :)
Ostatni wyjazd zmuszeni byliśmy niestety odwołać. Teraz poszukujemy transportu dla 2 osób z RZESZOWA w Bieszczady (Cisna, Ustrzyki Górne, Dolne, Wetlina...etc. bądź nawet same okolice) w PIĄTEK 07.12 po południu bądź w sobotę 08.12 rano ... Gdyby ktoś był na tyle WIELKI i zabrał 2 dusze ze sobą bylibyśmy mega ogromnie wdzięczni ... GG 8849841
Hej :)
czy jest ktoś, kto wybiera się w Bieszczady na Sylwestra? Dwie osoby byłyby bardzo wdzięczne za ewentualną podwózkę. Jesteśmy z Krakowa.
Jadę 27.12, powrót 01.01. Kontakt priv, FB, albo gg. Mam 3, w porywach 4 miejsca.
jadę dzisiaj (25-12) o 22:00 z W-wy do Lutowisk, jedno miejsce wolne
Poszukuję dwóch miejsc z Krakowa w Bieszczady w piątek o 17 - 17,30. Czy ktoś się może wybiera i mógłby zabrać dwie osoby ? Kontakt do mnie na priv, to skomunikuję z zainteresowanymi osobami.
Tym razem to ja potrzebuję transportu, gdyż mój własny uległ awarii. Czy ktoś będzie wracał 1 stycznia w stronę Warszawy i ma jedno wolne miejsce i mógłby mnie zabrać z Sanoka, gdzie zostawię auto do naprawy ?
Witam, wybiera się ktoś może 24 stycznia do Wetliny? - poszukuję miejsca w aucie dla 1 osoby i jednego plecaka:-D. Jeśli ktoś dysponuje takowym, będę wdzięczna - proszę o kontakt na priva.
Potrzebne miejsce z Poznania/ Wrocka/ Wawy 6-7 luty, powrót po weekendzie.
Kochani (jakbym nie miał interesu to pewnie bym się tak do Was nie zwracał :p )
Pilnie potrzebny transport w Bieszczady dla 500 książek, które utknęły we Wrocławiu i potrzebują się dostać do jednego z niedawno odbudowanych schronisk w Biesach. Jeśli nie wyczarujemy coś to przepadną... a szkoda by było... Jeśli wybiera się ktoś większym autem, albo wie, kto mógłby pomóc w tej sprawie to proszę o kontakt.. Możliwość przerzucania na raty.. na pewno jest jedna "meta" na przetrzymanie w Gliwicach i w Zagórzu pod Sanokiem, jeśli ktoś nie jedzie dalej...
Niedawno odpadł mi tzw. "pewniak" ...bo Kardynał Richelieu i prawo karmy i takie tam.... Jeśli znajdzie się ktoś, obiecuję rękę księżniczki i pół kurestwa. Może być samo kurestwo bez księżniczki.
Gdyby ktoś jechał tylko do Rzeszowa to można zmagazynować książki u mnie. Stąd będą już miały zapewniony transport na miejsce przeznaczenia.
Ewentualnie chodzi też o znalezienie dla nich dachu nad głową, do czasu aż nie znajdzie się jakiś transport... to kilka (kilkanaście :) kartonów.. do wyboru do kolory, można poczytać.. a dla konwoju darmowy nocleg w ów schronisku.. i pewnie coś jeszcze, na razie nie mam pomysłu. :)
Da się zrobić. Warunkiem koniecznym byłoby zapakowanie książek w kartony (aby nie doznały krzywdy w podróży) i podwiezienie do wskazanego miejsca we Wrocławiu. Ciężar jednego opakowania nie powinien przekraczać możliwości transportowych wątłego tragarza (nie uniosę więcej, niż 15 kg). Jeśli da się to zorganizować, wyśle Ci adres owego miejsca we Wrocławiu.
Książki mogę złożyć u Bazyla lub w innym, suchym i ciepłym miejscu w Rzeszowie lub Jarosławiu.
Dzięki Wojtku... logistyka się rozpędza, kombinuję tragarzy...
Jakby ktoś miał wątpliwości co do trafności wyboru Forumowicza roku, to polecam powyższe 6 postów!!
Wojtek jest Forumowiczem, conajmiej, dziesięciolecia...(żeby nine powiedzieć XXI w.)
Pozdrawiam:-)
Mam 2 wolne miejsca w czwartek rano. Trasa jak zwykle.
witam! poszukujemy dwóch miejsc w samochodzie (plus 2 plecaki) na 15 lutego. Najlepiej z Lublina, ewentualnie z Rzeszowa. Dostać się chcemy do Ustrzyk Górnych, Wetliny lub Cisnej.....docelowo do bacówki pod Rawkami:)
role się odwróciły. Nie szukamy już transportu tylko go oferujemy. Mamy na pewno 1 (może okazać się, że 2) miejsce w smaochodzie. Wyjeżdżamy w piątek (15.02) ok. 9-10 z Kraśnika. Jedziemy przez Rzeszów, Sanok do Cisnej. Jeśli ktoś chętny się zabrać proszę dzwonić: 517 095 003
jedzie ktoś teraz w czwartek? albo w środę po południu z poznania lub ma poznań na trasie? albo mogłabym dołączyć np we Wrocławiu, Krakowie czy innym Rzeszowie? :)
:)))) Dziękuję pięknie...
Dopiero wróciłem z Beskidu Sądeckiego a tu takie wiadomości.. Dalej to do Zagórza, wyślę Wam priva z adresem, stamtąd rozjadą się do trzech schronisk jak się okazało. W nagrodę ręka księżniczki i ...coś się wymyśli, negocjuję darmowe noclegi w Smolniku.
Jeszcze raz pięknie dziękuję
Jadę w czwartek 7 marca, powrót w niedzielę 10 marca. Na razie miejsca mam 3. Łukasz, masz PW w sprawie książek.
Czy będzie ktoś przypadkiem przejeżdżał przez okolice Komańczy (dokładniej Smolnik) do Sanoka w niedzielę w godzinach wieczornych i miał miejsce na jednego Jima? Na ok. 20 mam być w Sanoku ale może być i wcześniej jeśli ktoś będzie jechał. Wiem, że krótki odcinek ale czasami fajnie jest mieć komfort psychiczny zamiast wychodzić ileś godzin zawczasu by mieć pewność że się zdąży :)
21 04 (niedziela najbliższa) będzie miejsce w aucie na trasie Kraków -Baligród/Cisna . Powrót też w tym dniu . Jeśli na jednodniową ..... jest ochota ... zapraszam
PF