-
Odp: Nowy użytkownik - powitanie
Witam Wszystkich bardzo. Zapisałem się, bo łążę po Bieszczadach, bo lubię łazić po Bieszczadach, bo dobrze jest z kimś o tym pogadać. Wierzę, że będzie mi tu dobrze ; ). Proszę mnie, świeżemu powiedzieć, jak mam "wypełnić" swój profil, bo nie wiem, gdzie pójść. Poza tym, jestem z Hrubieszowa, trochę biegam, trochę pedałuję, trochę wędruję, trochę fotografuję... . Zapytam od razu, co by rozwiać swoje wątpliwości: czy tutaj też wymagany jest jakiś staż, żeby móc np. napisać pw czy podać linkę do swojej strony amatorsko-forograficznej (obecnie głównie bw tradycyjne), bo miałem przykre doświadczenia z podobnym portalem? Pytam z czystej ciekawości, bo parcia na to nie mam, ale też nie chcę być traktowany, jak osobnik specjalnej troski ; )?
-
Cześć. Na pewno będzie Ci tu dobrze. Owszem, jest potrzebny staż, żeby działać aktywnie na forum. Ale już go przeszedłeś, bo trwał tylko tyle, żebyś mógł się przywitać. Weryfikację przeszedłeś pozytywnie- gratuluję. W końcu jesteś w Bieszczadach!
-
Kłopoty z profilem
Dzięki, Piskal za tak cudną wiadomość ; ). Czyli można bez zbędnych ceregieli. Cieszę się i pozdrawiam cały skład.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
spokojny
Witam Wszystkich bardzo. Zapisałem się, bo łążę po Bieszczadach, bo lubię łazić po Bieszczadach, bo dobrze jest z kimś o tym pogadać. Wierzę, że będzie mi tu dobrze ; ). Proszę mnie, świeżemu powiedzieć, jak mam "wypełnić" swój profil, bo nie wiem, gdzie pójść. Poza tym, jestem z Hrubieszowa, trochę biegam, trochę pedałuję, trochę wędruję, trochę fotografuję... . Zapytam od razu, co by rozwiać swoje wątpliwości: czy tutaj też wymagany jest jakiś staż, żeby móc np. napisać pw czy podać linkę do swojej strony amatorsko-forograficznej (obecnie głównie bw tradycyjne), bo miałem przykre doświadczenia z podobnym portalem? Pytam z czystej ciekawości, bo parcia na to nie mam, ale też nie chcę być traktowany, jak osobnik specjalnej troski ; )?
Witam ! Nie mam takiego stażu jak Ty, ale w Bieszczadzie byłem pierwszy raz w 1986r. Tylko że w tedy Bieszczadów nie zauważyłem, a twraz Je KOCHAM !
Witaj !
-
Cytat:
Zamieszczone przez
spokojny
czy tutaj też wymagany jest jakiś staż, żeby móc np. [...] podać linkę
Tak.
EDIT: dyskusję dotyczącą kłopotów z profilem przeniosłem do działu technicznego.
-
Witam wszystkich Tubylców.
Dotarłem do Was po ponad dwu latach intensywnej eksploracji lasów bieszczadzkich. Od lutego 2011 - kiedy to zostaliśmy z żoną zaproszeni w Bieszczady - do dzisiaj, każdy wspólny urlop trwający co najmniej tydzień, spędzamy w naszych ukochanych górach, u kochanej Pani Zosi. Nazbierało się już tych wypadów całe sześć, tak, że czujemy się tam bardziej u siebie, niż tutaj, na nizinach :-) . Najbardziej żałujemy, że mieszkamy tak daleko (650km od Zosi) i nie możemy częściej bywać wśród buków i górskich potoków.
Myślę, że teraz, po znalezieniu tego forum, będzie mi lżej wytrzymać do następnego urlopu, który już niebawem, bo w sierpniu. W końcu jestem przecież w Bieszczadach - jak parę postów wyżej napisał Piskal.
--
Jurek
-
Witam Wszystkich Serdecznie !
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomasz33
Witam Wszystkich Serdecznie !
Witamy w..szeregach natchnionych i....nawiedzonych:-P
-
Witam archie i Tomasza33.;)
-
Witam wszystkich mieszkańców i miłośników naszych Bieszczad.
Ja mieszkam w Wałczu i bieszczadzkie ścieżki i klimaty zacząłem poznawać jakieś 5 latek temu,i tak co roku moja wiedza powoli rośnie.
W tym roku urlop oczywiście BIESZCZADY jak zwykle z grupą kolegów i przyjaciół.
Pozdrawiam wszystkich miłośników tego ciekawego zakątka naszego kraju :)
-
Niedawno ja witałem się z użytkownikami forum, teraz mogę witać "młodszych" od siebie ;-) .
Witam Tomasza33 i wako.
-
Hej
-
Tak myślałam, że gdzieś tu będzie taki temat :P A więc zanim zarzucę Was znawców pytaniami - witam! Z Bieszczadami nie mam nic, ale to nic wspólnego, nawet nigdy tam nie byłam. Do rejestracji skłoniła mnie chęć dopisania do poprzedniego zdania słówka "jeszcze" ;) 22 lata, studiuję w Gdańsku, nawet butów trekkingowych jeszcze nie mam, ale to się mam nadzieję do wiosny zmieni :D
Pozdrawiam,
Dominika.
-
Witaj Dominiko bez butów trekkingowych! :-) Czuj się tutaj, jad wsród dobrych znajomych.
Pozdrawiam
-
Ten jad u Bertranda to oczywiście literówka, ;) Witaj sąsiadko
-
Witam wszystkich Bieszczadników i pozdrawiam z Grodziska Mazowieckiego .Do zobaczenia na szlaku już tej zimy razem z synem Hubertem :)
-
Dzień dobry :-)
Witam wszystkich serdecznie :-)
Pozdrawiam z Małopolski !!!
-
-
-
:)Witam dołaczyłem 2 dni temu i pora sie przywitac ,zdazyłem juz duzo poczytac ,wczewsniej aktywny w Karkonoszach poprostu w Sudetach, od 3 lat głownie Bieszczady ,to dwie inne moim zdaniem "krainy" łaczy je tylko to- zeby całe zobaczyc trzeba granice przekroczyc a szkoda troche ,ale to juz historia ...>witam nie słodzem ale przyjemnie was sie czyta nie bede wymieniał poprostu szacun dla wytrwałych Podrozników:)
-
-
Witam :)
Pewnie niewiele osób pamięta Ostatniego Mohikanina, zwłaszcza, że od jakiegoś czasu bywa rzadziej na tym forum.
Ponieważ pojawił się drugi Ostatni Mohikanin poprosiłem admina o zmianę nicka.
Witam więc wszystkich Bieszczadników ponownie jako tidżej :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tidżej
(...)
Witam więc wszystkich Bieszczadników ponownie jako tidżej :)
Witamy, witamy,
szkoda że nie zmieniłeś nika na Przedostatni Mohikanin
kolejka by się posuwała
-
Kolejny bieszczadzki łazik wita Szanowne Grono. Pozdrawiam z Warszawy/Krakowa.
-
-
-
Bądź pozdrowiony.
Chyba, że już byłeś.
;)
-
Dawno tutaj mnie nie było
Wszystkich Nowych witam miło:-P
-
Witam wszystkich milosnikow tego forum. Podoba mi sie tu zaangazowanie co do niesienia dobrych rad i sugesti, a wielki szacun dla tych ktorzy lata temu sie tu zjawili i sa do dzis poswiecajac b.duzo czasu by podzielic sie bezcenna i fachowa wiedza z innymi mlodymi badz nowymi podroznikami. Czytajac wasze posty jeszcze bardziej czuje sie klimat, ktory nam wszystkim jest bliski-dziekuje. jestecie jak taka bieszczadzka rodzinka :-D. Pozdrawiam z pdk34.
-
Witaj na forum!
Mam nadzieję, że starczy Ci cierpliwości :-). żeby zagościć tu na dłużźej...
Pozdrawiam serdecznie
-
Witaj!
A propos dobrych rad i sugestii, lubimy, gdy używa się na tym staroświeckim forum znaków diakrytycznych.
Ale poza tym- czuj się tu dobrze.
-
-
-
Witam, mam na imię Michał, lat 28, lubię podróżować i szukam nowych, ciekawych miejsc do zwiedzania :) pozdrawiam
-
.... witaj Michał .... też kocham Bieszczady....
-
witaj i odkrywaj piękne rejony bieszczad
-
Hej, jestem tu nowy, właśnie planuje wyjazd w Bieszczady i tak trafiłem na to forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :)
-
-
planuj, planuj... tylko uważaj... Bieszczady wciągają :)
-
Witam, właśnie jestem na etapie planowania pierwszej wyprawy w Bieszczady ( tak, są też tacy, których jeszcze tam nie zagnało z tego co widzę patrząc na posty wyżej, to siła nas! ) stąd też moja tu obecność, pozdrawiam :-o