Życzyłbym sobie spotykać same takie niedźwiedzie :-)Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Wersja do druku
Życzyłbym sobie spotykać same takie niedźwiedzie :-)Cytat:
Doczu! to takie przypomnienie naszej dyskusji na temat tego "niedźwiedzia"
http://forum.bieszczady.info.pl/bies...0-asc-102.html
Pozdrawiam
hahaha. Teraz słowa: "a adrenalina tryskała" nabiera nowego znaczenia :lol: :lol: :lol:Cytat:
Czasami musi upłynąć trochę czasu, żeby można było zrozumieć co autor chciał powiedzieć :!: :wink: :lol: :lol:
Pozdrawiam
ATSD - gratuluje wygrania mapek na Allegro. Miałem zalicytować, ale jakos nie miałem sumienia. Jakiś znajomy nick licytował :-)
No ja też się powstrzymałem...chociaż duże chęci na nie miałem... :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
Dzięki! To już było trzecie podejście.
Pozdrawiam
Nie dojechałem, :( ale coś tam bieszczadzkiego w zamian wygrałem. :D
Wróciłem do Polańczyka. Spakowaliśmy się z Renatką do Karawanu. Poszliśmy na ostatni :( /podczas tego pobytu/ spacer po Polańczyka. Jakieś piwo u Pana Leszka :D . Powiedziałem Renatce, że Rychu chciał się zabrać do Krakowa. Po krótkiej rozmowie postanowiliśmy zmienić trasę powrotną do Poznania. Krótki telefon do Burego: Czekaj na nas koło Pękalskiego o 8:00 :D . Rano po śniadaniu wsiadamy do Karawanu i opuszczamy Polańczyk. Po drodze zabieramy Rycha. Od Hoczwi do Krakowa słuchaliśmy na przemian dowcipów :lol: :lol: i pochrapywania Burego :shock: . Nigdy nie słyszałem pochrapywania Półchrapka :D z tego Forum ale jestem pewien :!: , że musi jeszcze lata całe pochrapywać, żeby osiągnąć poziom chrapania Burego. :lol: :lol:
I to by było na tyle. Dzięki za cierpliwość i wytrwałość w czytaniu.
Pozdrawiam
ja też jestem tego pewna :wink:Cytat:
...ale że co, że to juz :?: ...tak szybko :( Miło się czyta twoje wspomnienia z Bieszczadu :wink: :D Nie pozostaje mi nic innego jak poczekać na kolejną relacje...tymczasem...Cytat:
Mam zamiar pojechać w Bieszczad zaraz po Świętach. Nie wiem czy mi się uda i czy będzie mi się chciało wszystko tak szczegółowo opisywać. Pożyjemy, zobaczymy...Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Pozdrawiam