P.S. zmylił mnie brak asfaltu. Zdjatko z leksza nieaktualne... Na zumi znalazłem swoje auto w poblizu mojego miejsca noclegowego, więc wynika z tego że większość fotek pochodzi mniej więcej z 2005 roku...
Wersja do druku
P.S. zmylił mnie brak asfaltu. Zdjatko z leksza nieaktualne... Na zumi znalazłem swoje auto w poblizu mojego miejsca noclegowego, więc wynika z tego że większość fotek pochodzi mniej więcej z 2005 roku...
No to dawaj Jabol,ale tak żeby nam w pięty poszło
Dziwne dla mnie jest to miejsce... Dziwnie przyciągające. I..kurde dreszcz po plecach jak tam jestem.
Polanka...dróżka...Jabol....dreszcz.....Mam to miejsce w tegorocznych szwędoplanach - jeszcze tam nie byłem, ale w pobliżu tj. po zachodniej stronie biwakowałem na znacznie większej "polanie"(też piękne miejsce).
Dżabol,wystarczy wiedzieć gdzie buszujesz no i zgadnięte :-) Byłem tam, ale dawno temu,trzeba będzie odświeżyć pamięć.Na większości map te górki nie mają nazwy,tylko Krukar podaje nazwę Łecowa Kiczera.Zdaje się że nas kręcą te same klimaty.I dobrze,niech wszyscy lezą na Tarnicę czy Wetlińską,będzie więcej dla nas ;-)
A ta okolica jak Wam się podoba:
ja tylko powiem ze swojej strony że ten budyneczek jest obecnie kompletną ruiną...ale okolica super. Z tamtego miejsca praktycznie w każdą strone można ruszać na w ciekawe miejsca...A tak na marginesie: ciekawym bardzo czy ktos ma jakies fotki tego budynku sprzed np 10 lat?
To co? Mam zgadywać, czy zgadnięte?
ja chciałem kogos jeszcze w tego nałoga wciagnąć...Może Floydd to tablycy?