Odp: Obowiązek zgłaszania wyjazdu w Bieszczady
Cytat:
Zamieszczone przez
Pyra.57
Czas ruszać cieszyć oczy kolorami i ukoić uszy ciszą bieszczadzką. W UG będę od 5 - 12.10. Do zo baczenia na szlaku.
w piątek 9.10 zapraszamy na Czarta do Wołosatego ,a w sobotę 10.10 do Zajazdu pod Caryńską8-)
10.10 w ZpC na pewno bedę.
czy ktoś z kimbowiczów będzie spędzał sylwestra w Bieszczadch? ja się wybieram do Ustrzyk Górnych
od dziś przez 7 dni :) ale nie wiem gdzie dokładnie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Albertina
czy ktoś z kimbowiczów będzie spędzał sylwestra w Bieszczadch? ja się wybieram do Ustrzyk Górnych
Ja się wybieram, w to samo miejsce i w podobnym terminie :)
12.12.2009 wybieram się do "Źródeł Sanu" jakby ktoś był w okolicy można by się spotkać
wyjeżdżam już 25.12 i zostaję do ok.7 stycznia.Okres do sylwestra i dzień po w Wetlinie i okolicznych szlakach,nastepnie pod namiot
Jak obowiązek to obowiązek choć pewnie nikogo to nie obchodzi ale zgłaszam:)będę w biesach a konkretnie w Zatwarnicy 03.04-06.04, pora może i nie najlepsza ale z przyczyn zawodowych jest to jedyny możliwy termin.(domek już zaklepany:) )Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
acid78
Jak obowiązek to obowiązek choć pewnie nikogo to nie obchodzi ale zgłaszam:)będę w biesach a konkretnie w Zatwarnicy 03.04-06.04, pora może i nie najlepsza ale z przyczyn zawodowych jest to jedyny możliwy termin.(domek już zaklepany:) )Pozdrawiam
Wpisz to do Kalendarza...
Pozdrawiam
wyjeżdżam w sobotę30.01.10będę do ok.15 lutego