Odp: Powsimordy 2013 - głosowanie
Ania jest nie tylko forumową koleżanką, można powiedzieć, że sama jest częścią Bieszczadów (podobnie jak nasz literacki recydywista ;) ).
Pośród osób, które nie mieszkają w Bieszczadach i nie mają w nich korzeni, Ania jest najbardziej bieszczadzką osobą jaką znam,
tak bieszczadzką, że nawet nie przyszło mi do głowy by na nią głosować jako na debiutanta ;)
Ojejku jejku co tu się dzieje, zapracowana po uszy zapomniałam że to dziś z krakowskim hejnałem miał być ogłoszony powsimorda:} Dziękuję bardzo wszystkim. Już sama nominacja była dla mnie dużym zaskoczeniem, nie sądziłam, że ktoś będzie na mnie głosował bo przecież datę rejestracji mam chyba z 2010. Wtedy tylko założyłam konto (by móc sporadycznie oglądać zdjęcia dostępne dla zalogowanych:). W zasadzie przypomniała mi się spontaniczna sytuacja od której wszystko się zaczęło. Pamiętam jak końcem 2011 roku zobaczyłam na forum informację o kimb ale nie było żadnych wieści gdzie się odbędzie, była tylko data - pojutrze. Czemu by nie? Na forum znałam tylko Stacha więc dostałam od niego jakże skonkretyzowaną informację, że spotkanie odbędzie się gdzieś na odcinku między Smolnikiem a... Tarnawą :) Na ostatnią chwilę dostałam informację od Mamci że mogę się z nią zabrać z Rzeszowa:) Tak więc nocą wyruszyłam z Krakowa by być na bardzo wczesny ranek w Rzeszy. Namiot stanął na środku wysepki w Tarnawie (jakbym nie mogła znaleźć sobie bardziej odpowiedniego miejsca). Dzięki temu wyjazdowi spotkałam i poznałam wielu na prawdę cudownych osób z tego forum. I stałam się czynnym forumowiczem:) Do zobaczenia w górach! Pozdrawiam Bieszczadzką Tęsknotę bo na nią głosowałam -za to piękne pseudo (-:
ps. piękny paź
Dopiesane po chwili: jejku Sławku co ty opowiadasz, bardzo miłe słowa :) prawdą jest, że kocham te góry jak nic innego na świecie. to nie my je wybieramy ale one nas. a w Bieszczady nie przyjeżdżamy - my tam po prostu wracamy.
Juhuhuhu, laureaci, wszyscy razem i każdy z osobna!
Serdeczne gratulacje!!!
Szczególnie Stachowi, bom wielbicielem jego jest i (trzy)kropka!
Bazylowi, jako Bratu_w_chaszczowaniu! (jeszcze niepoznanemu)
Jimi, jako (póki co), jedyna kobieta w tym gronie, przyjmij szczególnie szczere gratulacje.
Niby wampiry nie jesteśmy, ale świeżej krwi łakniemy, a jeśli jeszcze jest to przedni gatunek to...to...na zdrowie! Gratulacje Aniu!
Nieśmiało przypomnę, że do końca tygodnia trwa dogrywka w kategorii
FORUMOWICZ ROKU!
O to zaszczytne miano rywalizują Buba i Wojtek Pysz. By się przyłączyć, wystarczy wysłać do mnie PW zatytułowaną DOGRYWKA z wybranym nickiem w treści. Zwycięzcę poznamy w poniedziałek rano :-)
34. bertrand236
35. sir Bazyl
36. iaa
37. mavo
38. piotrrz
39. Zbyszek
jesteście niesamowici. małe sprostowanie bo coś mi się popieprzyło, to co pisałam to był drugi wyjazd z Mamcią z Rzeszy na kimb. pierwszy był po południu, jak szłam prosto z uczelni z plecakiem i dwoma egzemplarzami magistera które wytaszczyłam na Bukowe -temat nudny ale za to kartki pachną teraz bieszczadami. stacjonowałam wtedy w bieszczadach, do miasta wyjechałam na chwile by pozałatwiać formalności (swoją drogą tak się zaszyłam że zupełnie zapomniałam o obronie /i Bożym świecie/, załapałam się dopiero na kolejny termin i to dużym fuksem). co roku miałam zwyczaj rzucać pracę księgowej w okresie ciepłym i postacjonować w Bieszczadach przez kilka miesięcy wędrując z miejsca na miejsce i pracując w zamian za ciepły kąt i coś do zjedzenia. a sam kimb wspominam bardzo miło a najmilej gdy Wojtek Pysz grał i śpiewał piosenkę o monastyrze, mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś zobaczymy i ją uslyszę :}
To i ode mnie - dla Jimi - oczywiście gratulacje ale też podziękowania za ten debiut : ))