Hej, ktoś się wybiera w Bieszczady w piątek wieczorem/sobotę rano z Warszawy? I może ma wolne miejsce w aucie? :)
Wersja do druku
Hej, ktoś się wybiera w Bieszczady w piątek wieczorem/sobotę rano z Warszawy? I może ma wolne miejsce w aucie? :)
Cześć!
Czy ktoś bedzie jechał po weekendzie tym w Bieszczady z Lublina, bądz przejeżdzając przez Lubliin? Potrzebuję jednego miejsca. Bardzo:)
jedziemy pojutrze czyli czwartek 2 maja rano z Lublina do Ustrzyk Górnych, są 3 miejsca wolne, chętni?
Wracamy w niedziele, też można się zabrać
Witam Bieszczadników :)) Zawczasu rzucam w forumową przestrzeń swoje ogłoszenie: ZABIORĘ SIĘ - ja plus jeszcze jedna osoba w Bieszczady na długi weekend czerwcowy - 29 lub 30 maja z KATOWIC lub okolic. Gdyby ktoś się wybierał i miałby chęć zabrania dwóch wesołych osobników proszę o kontakt! :))
Witam!
Szukam transportu z Bieszczad dla jednej osoby w najbliższą niedzielę. Kuba mieszka w Gliwicach, ale okolice (Katowice, Zabrze..itd) też będą mile widziane :)
Pozdrawiam
Witam
Ja także za "wczasu".
Poszukuje miejsca dla jednej osoby z Warszawy w okolice Cisnej.
Wyjazd 28/29/30 maj.
mikigl@tlen.pl
Mam 3 miejsca 17 maja ode mnie do Smolnika nad Osławą, powrót w niedzielę.
Cześć. Szukam podwózki z Krakowa do Smereka/Cisnej w najbliższy piątek wieczorem lub sobotę wcześnie rano ( 10-11.05 ) . Fajnie jakbym mógł się również zabrać w powrotną drogę w niedzielne popołudnie/wieczór. Pozdrawiam.
wuju20@o2.pl
Hej kimbowicze! Będzie ktoś jechać w piątek 17-go z/przez Rzeszów lub Sanok lub UD w godzinach w miarę porannoprzedpołudniowych ?
Jedzie ktoś w środę po południu albo w czwartek z rana z Poznania? albo około południa w czwartek z Krakowa? albo jeszcze jakoś na trasie Poznań - Bieszczady???? :D
3 sympatyczne dziewczyny muszą się na KIMB dostać:)
Ewentualnie w czwartek po południu z Rzeszowa (to musiałybyśmy wiedzieć najpóźniej jutro) lub z Sanoka ;))
29 lub 30 maja ruszamy z Puław do Ustrzyk Górnych mamy jedno miejsce wolne.
Ponawiam swoje ogłoszenie :)
Dwie osoby z okolic Katowic szukają miejsca w samochodzie jadącym w Biesy na długi weekend czerwcowy- wyjazd 29 lub 30 maja. Pozdrawiam :)
Witam, szukam jednego wolnego miejsca z Krakowa od 25 maja ( może to być 26, 27...)
z góry dziekuje ;)
Hej,
szukam dwóch miejsc z Krakowa w Bieszczady 28/29/30 maja :)
A dziękować dziękować!!! Wielkie i po stokroć... Dotarło, własnoręcznie odebrałem książki... jakem spał jeszcze świtem, bom zmożony czytaniem, a tu coś woła z dołu WSTAWAJ, JAKIŚ WĄSACZ DO CIEBIE.... No i pojawił się Don Enrico de la kuriero z kartonami. Jedną książkę przyznaję, zachamęcił siostrzeniec do poczytania, coś o Indianach.. a reszta niebawem ruszy na schronisko, jak pisał mi Radek ze Smolnika, kilka trafi też do Łupkowa pewnie, do biblioteczki. Wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym w Akcję. Kurestwa nie chcecie, ale jak to tak, samą księżniczką, ona ledwo zipie, i blada, i taka z niej raczej żaba z aspiracjami na damę niż Lalal Cud Malina. :P Coś tam wymyślimy w podziękowaniu, coś tam coś tam... :)
Witajcie:) To mój pierwszy post, choć forum przegladam od jakiegoś czasu, lecz nie rejestowałem się:) Od kilku lat jeżdżę w Bieszczady i teraz chciiałbym zarazić tą pasją moją dziewczynę:) Szukam miejscówki dla dwóch osób z Tarnowa, trasa Krk-Rzeszów:) Termin najlepiej na 30maj:) Może znajdzie się chetna duszczyczka do pomocy?:) W każdym razie liczę, że widzimy się na szlaku:)
Jadę w czwartek (30.05) z Rzeszowa w Bieszczady, oraz w drugą stronę w sobotę (01.06) lub w niedzielę (02.06). Miejsce i czas zgarnięcia / odstawienia dowolne. Bilet w jedną stronę: 30 zł. Jeśli ktoś jest chętny, proszę o prywatną wiadomość.
Na Facebooku została utworzona grupa zamknięta, mająca na celu kojarzenie osób dysponujących wolnymi miejscami w aucie oraz tych, którzy poszukują transportu w Bieszczady. Gdyby ktoś tu nie znalazł odpowiedniej dla siebie oferty, można spróbować tam :)
https://www.facebook.com/groups/transportbieszczady/
Jeżeli wybiera się ktoś jutro rano (ok. 7-8 ) z okolic Przemyśla to są miejsca wolne
Dobrą opcją wydaje się też carpooling. Najstarsza Marcówna zjechała w ten sposób kawał Europy, oczywiście przy zachowaniu elementarnych zasad bezpieczeństwa :)
Witam, szukam kogoś, kto 4 lipca po godz. 14 pojedzie z Rzeszowa w kierunku Wołosatego (docelowo Wołosate, ale mile widziany transport do Sanoka, Ustrzyk Dolnych czy Górnych). Jest nas dwoje plus 2 małe plecaki i ew. 2 małe torby. Pozdrawiam, Ola
poszukuję transportu w kierunkach okolice lutowisk-przemyśl/jarosław lub z powrotem, każdego tygodnia, w dowolnych dniach do końca sierpnia. Będę wdzięczna za pomoc. Muszę dojeżdżać na staż a autobusami jest kilka przesiadek, co utrudnia sprawę
9 lipca będę jechał w Bieszczady. Na pewno jadę przez Przemyśl i Lutowiska. Jak jesteś zainteresowana to proszę o kontakt na prv.
Mam dwa wolne miejsca Poznań - Bukowiec koło Terki w nocy 5/6 lipca. Przejazd raczej bez autostrad, ale mogę dostosować marszrut w rozsądnych granicach.
Piotrek
hej. może ktoś z Kielc lub przez Kielce będzie jechał na przełomie lipca/sierpnia?
Witam, nadal szukam kogoś, kto 4 lipca po godz. 14 pojedzie z Rzeszowa w kierunku Wołosatego (docelowo Wołosate, ale mile widziany transport do Sanoka, Ustrzyk Dolnych czy Górnych). Jest nas dwoje plus 2 małe plecaki i 1 mała torba. Pozdrawiam, Ola
Olu, nie chcesz pojechać jedną dobę później - jedziemy z 4 na 5 nocą z Poznania.
Nie mogę, mam już bilety na TLK do Rzeszowa, szkoda, szkoda...
Pisałem posta zmęczony, jedziemy z 5 na 6. Anyway, bilety można przy 10% potrąceniu chyba zwrócić - dla info. P.
Witam. Szukam kogoś, kto w okolicy 27 lipca zabrałby ze sobą cztery osoby z okolicy Kielc, ewentualnie Radomia. Punkt docelowy to Ustrzyki Górne, ale każde miejsce choć trochę bliżej celu będzie dla nas wielką pomocą. Proszę o kontakt :)
Teraz przy weekendzie najpewniej w piątek 12 ruszam w biesy z poznania. Trasa albo via WRO- KRK albo Wa-wa- Rze
Powrót 20/21 jakoś.
792 539 121 pisać sms
wolne miejsca z Lublina do Ustrzyk Górnych w piątek 19 lipca wieczorem, powrót poniedziałek 22 wieczorem, chętni? 514 529 767 info pod tym numerem, jedziemy osobówką lub transporterem
cześć, 24 lipca w godzinach bardzo-wczesno porannych ruszam z Łodzi. Kierunek Ustrzyki Górne. Będę wiózł łódzkie powietrze :D więc towarzystwo to raz, a oszczędność dwa :)
chętnych proszę o kontakt.
Cześć! Szukamy transportu dla pewnej miłej Pani( naszej siostry/szwagierki), która będzie wracać 4 sierpnia z rejonu Wysokich Bieszczadów do Wrocławia. Dostarczymy ją w całości do wskazanego punktu startowego i gwarantujemy, że jest to przemiła, sympatyczna osoba. Prosimy o pomoc. Udało nam się wyciągnąć Ją w Biesy po raz pierwszy w Jej życiu i zgodziła się, bo obiecaliśmy, że załatwimy bezpośredni transport powrotny do Wro. My zostajemy jeszcze na 2 t'godnie.:-D kontakt tutaj, albo 602790004 Kuba
Witajcie, wybieram się 23 lipca z Poznania w Bieszczady, do Wetliny. Czy ktoś wybiera się wtedy i mogłabym się z koleżanką zabrać? Byłabym wdzięczna za jakąś odpowiedź. Mail madamczak@onet.pl tel. 698 770 185.
zmiana planów, gdyby ktoś był zainteresowany ruszam z łodzi w kierunku UG w godzinach wczesno porannych w najbliższy poniedziałek, 22 lipca
Hej,
Jadę z Warszawy w poniedziałek (22.07), albo wtorek (23.07) (na dniach się okaże). Będę miał jedno, bądź dwa miejsca wolne (na dniach się okaże :lol: ). Po drodze w planach postój w Sandomierzu na obiad, ewentualnie Mc's w Rzeszowie, może w Sanoku. Jadę pod Otryt, w dolinę sanu, więc przez Ustrzyki D. i Lutowiska. Wszystko do ustalenia i zależy, czy wyjedziemy na noc czy na dzień. Jeżeli są chętni to palec pod budkę!