Jaka trasa tego biegu, z chęcią się przejdę po śladach.
Wersja do druku
Jaka trasa tego biegu, z chęcią się przejdę po śladach.
spotkanie odbyło się w składzie ja, Maciej_ka, Hero :) a Wy gdzie byliście ??
ups dopiero przeczytałam...:oops::oops:
Ale bardzo konkretne :)
bomy zaczęłyśmy o 16 :)
Pewnie niebawem jakoś spontanicznie, ale najpierw musimy wrócić z wyprawy ....
a kiedy wracacie? Bo nie jestem w temacie.. :(
krótka wyprawa weekendowa :) wiec może uda się coś w przyszłym tygodniu??
jak by było bliżej weekendu to może i mój mężuś by się wybrał :)
Na chodzone wycieczki długodystansowe niestety na razie nie piszemy sie :(
Ja jeszcze sprobuje wtedy wyciagnac, pare osobek, ktore strasznie rzadko tu zagladaja :)
4 luty 2010 Klub Mechanik ul. Narbutta 87 o godzinie 19:30 Spotkanie Przy Herbacie z Cytryną z Sergiuszem Stańczukiem, Bartkiem Skowrańskim i Wojtkiem Gęsickim .
Może ktoś chętny ??
http://mechaniczna-cytryna.blogspot.com/
Mniemam, że ja sie wybiorę:grin:
Porzućmy pory i spory, podziały i wododziały, snaski i niesnaski.
I się, ludzie, napijmy jak ludzie 8) Czwartek, 11 lutego, CK Oberża, godz. 18.00.
Dozo!
Miałam ochote się wybrać, jednak już teraz wiem, że nie bedzie to możliwe bo wyjeżdżam na parę dni. Szkoda:?! Do następnego razu!
No ja podobnie jak Maciej_ka wykorzystuje ostatnie wolne tygodnie na poszwendanie się po Bieszczadach.
Do następnego razu..... mam nadzieję że nie długo :)
P.S. Maciej_ko baw się dobrze i do zobaczenia na piwie ;)
http://forum.bieszczady.info.pl/images/icons/icon1.gif Odp: Powsimordy 2010 - głosowanie
Na najbliższym spotkaniu anonimowego Klubu Rzeszowskiego nie będę się od wiadomych obowiązków wykręcał :mrgreen: Dla Naczelnego Wizytatora mogę zrobić wyjątek i obowiązki będę spełniał nie tylko na najbliższym spotkaniu ale na pierwszym, które zwizytuje. Nawet jak przyjedzie bez nagrody :twisted:
He!He!
Naczelny Wizytator nie będzie w tym czasie w Warszawie...
Pozdrawiam
No dobra, to kto ma zamiar być w ten czwartek?
Ferie, sesje, ferie, zima - może przełóżmy to na czas, kiedy więcej osób będzie chętnych.
No chyba, że teraz wpiszą się szybko Ci co w czwartek mogą się spotkać.
Nie lenić się, nie lenić.
Tłusty czwartek - pączki chyba wyprą inną konkurencję.
U mnie, nie wazne czy tłusty czwartek, czy zwykły czwartek.. Jak na razie mam zajęte, do kwietnia
Zapraszam w najbliższą sobotę do wędrówki po KPN, mogę zabrać chętnych z końcowej stacji metra Młociny zbiórka godz. 9.00, lub 9.30 parking przy cmentarzu w Palmirach.Proszę o potwierdzenie chęci udziału.W programie spacer na dystansie do 15km lub mniej uwzględniając warunki pogodowe na trasie.Jedną z atrakcji będzie wytropienie i pojmanie ukrywającego się prezydenta kimbowego kolegę SB, szczegóły gdzie się ukrywa http://www.bieszczadzkieforum.pl/vie...php?f=38&t=531
Chętnie bym się wybrała, ale niestety nie mogę w tę sobotę. Teraz jak się śnieg topi, warunki mogą być trudne. Ale co to dla Was wytrawnych wędrowców:grin:, udanej wycieczki życzę!
Chyba na spotkanie warszawskie trzeba urządzić w Toruniu to znajdą się chętni.Spacerując po puszczy Kampinowskiej spotkałem miłośnika Bieszczad którego poznałem w Balnicy, na pewno inni uczestnicy forum go znają . http://www.youtube.com/watch?v=tZ0EnmiC85s http://www.youtube.com/user/jabello73
Ano coś jakis marazm w Wawie zapanował:???:
Potrzebujecie bodźca? Proszę bardzo! Poniedziałek, czy wtorek? Gdzie i o której? Byle po południu... Stawię się :-)
Pozdrawiam
Ja chętnie:grin:, we wtorek, zaraz po pracy tj. ok. godz.19
Wchodzę w ten wtorek :)
Ostatnio odkryliśmy z Marcową małą "Babooshkę" przy Teatrze Polskim. Może tam? W skrócie: pyszne rosyjsko-ukraińsko-białorusko-uzbecko-gruzińskie żarcie, plus dwa gatunki kwasu chlebowego z beczki, plus pięć gatunków piwa "Obołoń" po 6,90, plus produkty krajowych browarów po 6,50 :) Szczegóły na www.babooshka.pl
Dużą "Babooshkę" (przy Kruczej) opanowały białe kołnierzyki, ale ta mała (ul. Oboźna, róg Karasia) jest przytulna, klimatyczna i centralnie zlokalizowana. Co Wy na to? :)
Ja Wam tych smakowitości już zazdroszczę!
To nie zazdrość, jeno wsiadaj w PKP i przyjeżdżaj na degustację. Bertrand ma dalej, a przyjeżdża, o! ;)
No ale dlaczego we wtorek, hę? No dlaczego? Ja mam wtorki zaklepane na amen...
Dla mnie miejsce znakomite i bardzo, bardzo znajome.
Od metra przelecę sie Chmielną i super:)
Musi pasić, bo znowu nic nie wyjdzie.
Ale nie jest łatwo, w poniedziałek to ja do Was dotre ok. 21 i zaraz zmykam bo mi metro normalnie zamkną:)
Pasi! Ten najbliższy poniedziałek? Ja przylezę w okolicach ósmej, bo praca...
Piskalu, Ty nie filozuj ;) To podpucha była, a Ty z arytmetyką wyjeżdżasz... 8-)
A co do spotkania - "Babooshka" jest czynna do 22, więc se długo w noc nie posiedzimy, ale w poniedziałek może tak i lepiej. Poza tym na godziny kursowania metra wpływu żadnego nie mamy (chyba że Duch_Przeszłosci wpadnie ;) ).
Podsumowując:
Widzimy się w poniedziałek, 15 marca, od 19.00, bistro "Babooshka" przy Oboźnej, róg Karasia
(www.babooshka.pl, wejście od strony małego pasażu przy Teatrze Polskim, nie pomylić z Babooshką przy Kruczej)
Proszę o zgłoszenia chętnych via forum, PW lub mail, bo knajpka jest mała i stoliki lepiej zarezerwować. Informację wyślę też mailem do wszystkich stołecznych bieszczadników, których adresy posiadam. A jak ktoś chce się dopisać do spotkaniowej listy mailingowej, to niech zgłosi akces. Ale nie mailowo 8)