A witaj i po powrocie racz opisać nawet krótko swoje wrażenia :-)
Wersja do druku
A witaj i po powrocie racz opisać nawet krótko swoje wrażenia :-)
Śpieszę przywitać Bieszczadołazów,
kilka miesięcy temu przeprowadziłam się do Rzeszowa, żeby być bliżej Bieszczad. Potem codzienność
wchłonęła... ostatnio przypomniało mi się co było głównym powodem relokacji.
Jeśli jest ktoś z okolic Rzeszowa, do kogo można się przyłączyć w weekendowym wędrowaniu, to będę
wdzięczna za towarzystwo. Samej trudno mi się zebrać.
Cieszę się, że Was znalazłam i zabieram do lektury.
Pozdrawiam i udanego weekendu życzę!
Skąd ja to znam? :) Powód miałam ten sam ale o górach wcale nie zapominam :) Pozdrawiam Cię i miłej lektury!
Witamy nowo-Rzeszowiankę !
Jeszcze się taki nie urodził kto by przeczytał wszelakie annały tego foruma.
Proponuję od lektury lekko poznawczej
http://forum.bieszczady.info.pl/show...j-Rzesz%C3%B3w
aby potem w wolnych chwilach zgłębić się w niezliczonych relacjach rzeszowskich forumowiczów.
Dla twardzieli sugeruję nudne flaki z olejem czyli wątek
http://forum.bieszczady.info.pl/show...b-IMB-zaprasza
Dziekuję za drowgowskazy. Rzczywiście forum pojemne a i aura nie sprzyja przesiadywaniu w rzeczywicstości
wirtualnej, jednakże topik po topiku i może pojawi się ostrość na nieskończoności. Pozdrawiam!
Witam wszystkich nowych użytkowników ! Agrest_w_butonierce skąd się przeprowadziłaś?
Witam wszystkich :)
mam na imię Justyna, ale wołają na mnie Bzyku :) Przygotowuję się do pierwszej wyprawy w Bieszczady. Poszukując w internecie ciekawych informacji o tej dzikiej krainie trafiłam na to forum. Tak spodobało mi się co piszecie, jak piszecie, że jedynie utwierdziłam się w przekonaniu co do konieczności mojej wyprawy. Pozdrawiam i czekam na sympatyczne rozmowy, również na szlaku ;)
Witaj Bzyku! Ze mną było tak: zapoznawałem sie z Bieszczadami na wycieczkach szkolnych ale to nie mogło być to. Bardzo pragnąłem poznać je w inny sposób a w tym pomógł mi kolega ze Stalowej Woli, który bywał w Bieszczadach na obozach harcerskich i który nauczył mnie chodzić nie tylko po szlakach, pokazał zapomniane doliny i istniejące wtedy bazy studenckie. Pogoda i czas nie pozwoliły nam wtedy na wyjście na którąś z połonin więc musiałem wrócić już sam. To było dawno temu ale wracam do dziś.Cześć.
Witaj Bzyku! Uważaj.. Bieszczady wciągają.. ;-) Partyzant, o proszę ja też jestem ze Stalówki!
Bieszczady już mnie wciągnęły :D Odkąd pamiętam powraca do mnie natrętna myśl o wyprawie w te dzikie rejony. Jednak zawsze coś stało mi na drodze...Do tej pory odwiedzałam Bieszczady nie raz - w wyobraźni, SDM to dobrzy przewodnicy :) Jestem pewna, że to moje miejsce, choć nie do końca poznane :)
Witam wszystkich miłośników Bieszczad :)
Sie masz, Kaziku Linkowniku :)
Witaj.
Lepiej w Rzeszowie? Ja przebywam w Lublinie (pochodzę z Nowej Dęby), w Warszawie mieszkałam przez okres ponad rok - póki co nie mogę jeszcze zmienić tego w ustawieniach profilu .
Witam, z tej strony Wiola z Białegostoku. W pierwszą poważną wyprawę w Bieszczady wybieram się już za dwa tygodnie, mam więc nadzieję, że dowiem się co-nieco na tym forum :) Pozdrawiam!
....witaj i czytaj....
Witam wszystkich
... Cześć Tarti...
Witam Wszystkich! Wybaczcie nachalność, jeszcze dobrze się nie zarejestrowałem a już ośmielam przywitać. Piszę z Sosnowca. Pierwszy raz "TAM" http://www.twojebieszczady.net/ugorne/ugorne350.jpg byłem w 68, przedostatni w tamtym roku. Mam nadzieję na kolejne.
Witam wszystkich forumowiczów :)
To i ja się przywitam.
Dzień Dobry Wszystkim
Mówią na mnie Bastek, po Bieszczadach też już trochę łażę i je bardzo lubię, szczególnie Tarnawa Niżna i jej spokój.
Do tej pory tylko czytałem Wasze ciekawe relacje, fotki i porady, dużo tego ale i fajne...
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
Witaj Bastek na Forum, masz dobre wejście i fajnie zaczynasz ;)
Wkupne to będzie Twoja relacja z tej trasy z naszej prywatnej korespondencji. Trochę zdjęć też daj :)
Powodzenia na Forum i w Bieszczadach :)
Trochę spóźnione ale witam wszystkich miłośników naszych pięknych Bieszczad! Ciągle wertuję forum i tyle ciekawych miejsc do odkrycia przede mną, mam nadzieję, że kiedyś i moja relacja ujrzy światło dzienne :-), a kolejna wyprawa już niedługo. Pozdrawiam :wink:
Witam serdecznie, właśnie popełniłem rejestrację na tym forum.
Pozdrawiam
aviator
Witaj Olaa i Aviator......oprócz czytania i rejestracji.... z czasem warto też coś napisać;)
Dopiero teraz udało mi się odszukać ten temat. Witam wszystkich jeszcze raz, Slav(ek) z tej strony. Pierwszy raz w Bieszczadach, a dokładnie w Polanie (ostre) znalazłem się w 1996 roku, był to 3 tygodniowy obóz harcerski. Teraz bywam w miarę możliwości i wolnego czasu, nie tylko w Bieszczadach ale w różnych częściach naszego pięknego kraju . Jednak zdecydowanie strona wschodnia ma to "coś" :wink: Pozdrawiam.
Czołem wszystkim użytkownikom!
Na forum melduje się Koti, człowiek w kaszkiecie na głowie, którego mogliście czasem minąć na bieszczadzkim szlaku, spotkać w którymś ze schronisk, albo o którego zwłoki potykaliście się czasami po godzinach w Siekierezadzie lub Mgiełce :) Zajmuję się grafiką komputerową i literaturą, jestem w ciągłej trasie pomiędzy Wrocławiem, Górnym Śląskiem, Bieszczadami i Norwegią. Wasze wpisy śledzę już od dłuższego czasu, podoba mi się atmosfera tu panująca, mam nadzieję, że wkrótce zacznę się również samemu aktywniej udzielać... Między innymi dlatego, że - jeśli wszystko dobrze pójdzie - przeprowadzę się z ukochaną w Bieszczady w przeciągu najbliższego miesiąca i będę Wam raportował, co w trawie... tfu: co w śniegach piszczy :)
Bandziorno!
Jestem z Sanoka, łażę po i poza szlakami, zaglądam w różne dziury,wchodzę wysoko, włażę w chaszcze, słucham, patrzę podziwiam :)
Jak jest ciepło- spie pod krzakiem, jak zimno w chatkach i schroniskach.
Uważam że konserwa i czekolada są najlepszymi przyjaciółmi turysty:smile: i że nic tak nie smakuje jak kawa z ogniska z nutką węgla i popiołu...
Pozdrawiam wszystkich dobrym słowem!
Pozdrawiamy i my! Do spotkania w jakiejś chatce lub pod krzakiem:-)
Witaj na forum! Zrobiłeś mi smaka z tą kawą z ogniska.. dodałabym jeszcze -kawa z ogniska z menażki, smak i zapach niepowtarzalny:)
Witam wszystkich serdecznie :)
Bastek, jesteś mi osobiście winny sprawozdanie ze swojej wyprawy by dać upust mojej retrospekcji! Inni też zapewne z chęcią poczytają. Ja czekam i czekam, ale jak mnie wnerwi czekanie to jak nic wyślę windykatora. :razz:
Recon, bardzo przepraszam, wiem że obiecałem opisać wyprawę, ale moim współtowarzyszem do wyprawy pozostał tylko mój 11 letni Syn (kolega niestety nie dotarł sprawy służbowe) i szczerze przyznam że po wydarzeniach w Olszanicy spanikowałem, wypuścić się tylko z nim w tamte rejony. Nie wiem czy moja panika nie była słuszna, chociażby po przeczytaniu raportu BdPN o drapieżnikach na tym terenie http://www.bdpn.pl/index.php?option=...545&Itemid=183 może jednak być przezornym nie zaszkodzi. Ale obiecuję że na pewno dam opis tego przedsięwzięcia a jeśli okazja pozwoli to nawet osobiście przy ognisku w Tarnawie w przyszłym roku.
Ja również witam! Mieszkam w Sudetach, ale wakacje zawsze spędzam w Bieszczadach :) Do zobaczenia na szlakach, a wcześniej tutaj :D
.... dżieńdoberek...