Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
U to kamień z serca , jeśli Bystre to ja sobie zaoszczędzę . Stówkę ostatecznie się zapłaci za ten nocleg, jem nie za wiele , Matylda konserwę zabierze to ja objem .
Na kolacje sobie kiełbasę jaką zakupie – koszt niewielki a ostatecznie w domu też coś jem wiec i koszta ponoszę . Wyszło mi że jak stracę 120 no max ze 130 to się przeżyje te dwa dni .
Lucyna ja Cię bardzo uprzejmie proszę Ty mnie nie strasz bo ja dziś serce mam do niczego – zawału dostane i na sumieniu mnie będziesz mieć, a o mych dzieciach już nie wspomnę ( a te dopiero koszta robią ) ;)
No.. ale uspokoiłam się bo nie widzę nigdzie informacji że te jadło obowiązkowe jest .
A dlaczego to się ze mną nie umówiłaś na to łażenie ?
Z całym szacunkiem od obierania katofli nie wywiniesz się.
Mam nadzieję, że uda Ci się wyrwać w kwietniu. Marcin ma nam zorganizować imprezę pamięci poświęconą Łopiennikowi i Pindzie.
Nie ma najmniejszego problemu mogę obierać- ale nie za darmo , minimum dwa talerze
( pełne , lubie koszta ciąc - schorzenie zawodowe )
Iza, czabkę przed Tobą zdejmuję, nie tylko z grzeczności. Widzę na Forum coraz więcej rozsądku w tym wszystkim i szerszego (!) spojrzenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Nie ma najmniejszego problemu mogę obierać- ale nie za darmo , minimum dwa talerze
( pełne , lubie koszta ciąc - schorzenie zawodowe )
Obcięliśmy koszty, posiłek mamy zapewniony
Brus poluje, Piotr obdziera ze skóry, Iza przygotowuje warzywa, ja zapalam ognisko i gotuje się samo.:lol:
Jakby polowanie nie wyszło to proponuje plan B. Zupa z pałki wodnej z kłączami tataraku. Może uda mi się ściągnąć ogrodniczkę to nazbiera nam zieleniny na sałatkę.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Brus poluje, Piotr obdziera ze skóry, Iza przygotowuje warzywa, ja zapalam ognisko i gotuje się samo.:lol:
Byłoby pięknie.... niestety coś mi wypadło, nie będzie mnie na KIMB. Ale z głodu nie umrzecie.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
No cóż widocznie jesteś zamożną osobą. Dla mnie wydanie 200 zł w weekend jest nie do pomyślenia. Może weźmiesz pod uwagę, że będą też rodziny. 3x200 zł=600 bez kosztów dojazdu.
Czy na KIMB powinny być dzieci?
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Czy na KIMB powinny być dzieci poczęte ?
Tak.
Ja sie pytam o dzieci już istniejące. Poczęte na KIMB jak najbardziej, ale w pełnej świadomości.W ogóle poczęte w Bieszczadach najlepiej.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Tak.
Bezwzględnie tak.
Został przyznany pozaregulaminowy, honorowy Powsimorda pewnej młodej Bieszczadnicce. Czuję się zaszczycona, że miałam okazję Ją poznać i uścisnąć małą łapkę. Mam nadzieję, że Mała będzie z nami i przyjmnie z rąk Marcowego nagrodę.:-)