Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Rozumiem, że jeśli wygra Sękowiec, a ja głosowałam na UG to już nie będę miała obowiązku się tam pojawić?ok TRZYMAM ZA SŁOWO w takim razie.
Lucyna w ogóle nie ma zamiaru być na KIMBie a Orsini jak wyżej. Czuję się zatem zwolniony z pierniczków. Co więcej. Wycofuję swoją propozycję korupcyjną. Jeśli ktoś głosował na Sękowiec powinien to uczynić z wolnej i nieprzymuszonej woli.A i ja będę miał czyste sumienie bo brzydzę się korupcją nawet jeśli tylko bawimy się w korupcję. Przecież to jasne,że przywiozę kilka paczek pierników nawet do Ustrzyk.Ot, z czystej sympatii.
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Ja to tylko się zastanawiam co się stało i gdzie się podziały flaszki oferowane przez SB w I turze :lol::lol:
Orsini
Masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia?
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Ja to tylko się zastanawiam co się stało i gdzie się podziały flaszki oferowane przez SB w I turze :lol::lol:
Zapewne na sam widok tych flaszek by Cię zemdliło - chętnie zobaczę jak sobie z tym radzisz praktycznie.
Vote
Sękowiec
Pozdrawiam
Jak przyjedziesz to zobaczysz;-))
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Orsini
Masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia?
Zapewne na sam widok tych flaszek by Cię zemdliło - chętnie zobaczę jak sobie z tym radzisz praktycznie.
Vote
Sękowiec
Pozdrawiam
Zdziwiłbyś się Michale.
Oczywiście Orsini,jak to dama, wódki nie pije, ale spirytus to i owszem. Oczywiście, w rozsądnych ilościach (najwyżej wiadro i dość - chyba że dziurawe,to dwa).
Pozdrawiam! + P....
I co więcej bardzo miło wspominam ten spirytus :-P:razz:
Michał na KIMB-ie? :) Gratuluję wyboru miejsca Michale :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Michał na KIMB-ie? :) Gratuluję wyboru miejsca Michale :)
Ja po prostu nie mogę się już doczekać kiedy poznam Was wszystkich. :razz: :razz: :razz:
B.
15 maja pod Pikujem większość :-)
no chyba, że poprowadzisz w tym dniu tajemniczą wycieczkę do Lwowa, o której pisał SB :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
15 maja pod Pikujem większość :-)
no chyba, że poprowadzisz w tym dniu tajemniczą wycieczkę do Lwowa, o której pisał SB :razz:
Nie - obiecałam Stałemu Bywalcowi przygotować program wycieczki do Lwowa ale na 18 maja (poniedziałek po KIMB-ie) i zamieścić go na forum do 1 marca (mam jeszcze 2 dni czasu :wink: ).
Pozdrowienia
Basia