Czyżby Marcowy zapadł w sen zimowy? Przecież kategorii powinno być tyle co łap u sierściuchów! :)
Wersja do druku
Czyżby Marcowy zapadł w sen zimowy? Przecież kategorii powinno być tyle co łap u sierściuchów! :)
U mojej sierściuchy są trzy ;)
hallo;
jeszcze raz dziękuję za miłe słowa:oops:
TRZYKROPKU- zdrowia,
zdrowia do pisania!
WOJTKU-gratuluję i obiecuję nadmuchać opony w Twoim osobistym rowerze ,własnymi płucami
(oczywiście po spożyciu substancji ,która bywa w stanie lotnym -lżejsza od tlenu)
oby Cię niosły tam....gdzie Cię nie poniosło jeszcze...(aha w sprawie pierogów,słyszałem że kolarze -substancje mączno-serowe ...żle przyswajają i to może zaszkodzić ich diecie ,a co za tym idzie pewnie nagroda pierogowa bedzie ci ciążyć...wiec proponuje szybkie przepakowanie owej nagrody do mojej sakwy :-P...całej? no może dwa pierogi dla Bartolomeusza ostawię...przecież obiecał ,że dwa dla mnie się znajdą :)
Jak widać, sierściuch sierściuchowi nierówny :-D
Forumowicza Roku poznamy dziś w okolicach południa! A na pewno między wschodem a zachodem!
Szanowni Forumowicze,
Dziś, w charakterze wisienki na torcie, poznamy Forumowicza Roku, czyli indywiduum pod wieloma względami ponadprzeciętne, ponadregionalne i ponadczasowe. Chciałbym jak zwykle napisać, że walka była zacięta, ale... nie była. Już na samym początku większość bezwzględną głosów zdobył jeden bezwzględny kandydat, przez cały czas kontrolował pozycję lidera i w żółtej koszulce, przez nikogo niezagrożony, dojechał do mety. Pozostali kandydaci przyjechali nieco później, w całkiem zwartym peletonie.
Miło mi poinformować, że
Forumowiczem Roku 2011, czyli Powsimordą 2012
po raz kolejny wybraliście
don Enrico!!!
Gratulacje, Heniu! I niech Ci rzeszowska gwiazda pomyślności nigdy nie zagaśnie! :-D
Gratulacje Heniu! Za obie nagrody, bo Marcowy jakoś przemilczał :evil: fakt, że od dziś jesteś nie tylko potrójną Powsimordą ale także Superpowsimordą najwyższej kategorii! :mrgreen:
Wszystkim Mordkom gratulacje :mrgreen:
Gratki Heniu!!!
Heniu !
Gratulacje i dziękuję za wszystkie fajne imprezy, za wszystkie ciekawe forumowe wpisy !
W pełni zasłużona nagroda :)
Don Enrico, Ty Potrójna Mordo Wąsata, niechże Cię uściskam - serdeczne gratulacje!
Szacun wielki Atamanie!